Jedinečná příležitost ochutnat lokální suroviny v autentickém asijském provedení. Jak je to možné? Tým se Štěpánem Návratem v čele asijskou kuchyni prostě umí, současně mají vytříbený vkus a dobré vztahy s tuzemskými farmáři. Rázem vzniká neuvěřitelná fusion kuchyně, která u nás nemá obdoby.
Novinek v menu PRU58 je mnoho. Za zmínku stojí Jelen Sika od Pavla Šmidrkala nebo Shiokoji Křepelka z Farmy Hradištsko a Kojibakers. Výtečná Kachna od Druhaze jistě ohromí a to nemluvě o Sivenu od Patrika Rybčáka. Hovězí od Martina Kloudy je fenoménem a nesmí chybět ani zde. Další přírůstek v menu je Kapr z Pohořelic. Asijská kuchyně bez Tuňáka a Kraba od Vlastimila Koldy z Rybí Šupiny jako by nebyla.
Celé menu je variabilní. Přes obědy nabídka po chodech ale i degustační formou. Každý týden se toto menu mění. Večerní a la carte menu je především o degustacích. Šest, sedm nebo osm chodů, záleží na každém, jakou cestu zvolí. Nemluvě o báječném sushi menu, které nesmí v PRU58 chybět.
Za zmínku v neposlední řadě stojí interiér restaurace, který je dle několika nestranných hodnocení oceňován jako jeden z nejkrásnějších u nás vůbec. Pokochat se a pochutnat si v PRU58.