Sociální sítě
Nahoru

Sebevědomé a odvážné vůně Zadig&Voltaire

Módní odkazy nových vůní This is Her! a This is Him! s příviskem Undressed jsou nepřehlédnutelné už na první pohled. Koneckonců kolekce This is! Undressed se přímo inspiruje návrhy umělecké ředitelky Cecilie Bönström.

Velká bílá etiketa na lahvích a obalech je stejná jako etikety na ikonických kouscích z módní řady Zadig&Voltaire. Do skla jsou vyleptána charakteristická křídla značky. V neposlední řadě: manifest kampaně. Ten je vyražen na obalu a odráží slogany vyražené na tuniských tričkách Zadig&Voltaire s límečkem.

Chtěla jsem, aby láhev byla co nejčistší a zároveň ctila identitu mých pánských a dámských kolekcí. Etiketa na láhvi je inspirována tou na pánských blejzrech. Křídla jsou nyní na každém oděvu, nejen na našich doplňcích,“ prozrazuje Cecilia Bönström, umělecká ředitelka značky.

Minimalistický a grafický design flakonů čerpá inspiraci ze současného umění. Charakteristické popraskané okraje řady This is! zde získávají novou podobu, která napodobuje dvoje rty, které se navzájem hledají, lehce se o sebe otírají a touží po kontaktu kůže na kůži. Smyslná, průsvitná vůně skrytá uvnitř okamžitě připomíná pocit nahé kůže, a to až po barvy: pastelová růžová pro ni a světle hnědá pro něj.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.