Sociální sítě
Nahoru

Zamilované Squale ke svátku lásky

Švýcarská ikona světa potápěčských hodinek, značka Squale, proslula především svou tvorbou pouzder pro značku Blancpain a další legendy. Málokdo však ví, že pouzdra produkuje stále a spolu s nimi i vlastní hodinky. Pro letošní rok se navíc odhodlala navrátit lesk kolekci Squalet 1521.

Nová edice se však od všech předchozích potápěčských modelů liší. Na první pohled strhne pozornost svým nádherným růžovým číselníkem s vyraženými motivy vlnek. Růžové je také prošit řemínku, který evokuje strukturovanou kůže rejnoka.

Jelikož se jedná o volnočasové hodinky, které ovšem splňují ty nejpřísnější standarty potápěčských hodinek – jako je třeba vodotěsnost do 500 metrů, připravila pro ně privátní značka i skvělou cenovkou, a to 32 500 Kč  – na objednávku zajišťuje v ČR hodinářský ateliér Chronoshop. Tyto hodinky totiž mají dělat radost hlavně v létě.

Samozřejmostí je mechanický strojek, kterým se stala švýcarskou společností dodávaná Sellita SW 200-1 s indikací data, Jelikož se jedná o unisex koncipovanou časomíru, která musí splňovat požadavky potápěčů, bylo pouzdro vyvedeno ve 42 mm průměru, a to v oceli.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.