Sociální sítě
Nahoru

Iva Kubelková září v plavkové kampani Astratex i s dcerou Natálií

Tváří letní kampaně e-shopu Astratex bude nejen jeho dlouholetá ambasadorka Iva Kubelková, ale také její dcera, modelka Natálie Jirásková. Společně představí různé druhy trendy plavek i dalších doplňků na pláž nebo do wellness.

Iva Kubelková s dcerou Natálií Jiráskovou v letní kampani největšího středoevropského e-shopu s (nejen) spodním prádlem představují plavky a další letní outfity navržené přímo designéry z Astratexu nebo pečlivě vybrané mezi značkami, které Astratex dlouhodobě prodává.

Kampaň nazvaná „Plavky s Ivou a Natálií“ má symbolizovat široký výběr plavek a letního oblečení a doplňků, z něhož si vyberou nejen maminky, které v Astratexu nakupují už roky, ale i jejich dcery.

Nejde přitom jen o modely na pláž a dovolenou v zahraničí. Astratex naopak letos ženy podporuje v tom, aby si do sytosti užily i léto v Česku. „Chceme, aby lidé nevnímali plavkový sortiment jen ve spojení s dovolenou u moře. Zákaznice si u nás může pořídit i nový padnoucí kousek na víkendový výlet do wellness nebo jen tak k bazénu,“ říká ředitel marketingu Astratex Michal Bilka.

„Díky dlouhodobé spolupráci se specialisty z Astratexu vím, jaké prádlo a plavky mi padnou. To, že výběr správného střihu je základ každého outfitu, ode mě postupně okoukaly i moje dvě dcery. Líbí se mi, že na Astratexu si vždy vybereme všechny, i když každá máme trochu jiný styl,“ říká Iva Kubelková.

„Z této kampaně s Astratexem mám velikou radost. Vím, že s nimi mamka už dlouhodobě pracuje a já měla tím pádem možnost produkty od Astratexu vyzkoušet a jsem s nimi vždy maximálně spokojená. Plavky z nové kampaně jsou úžasné a nemůžu se dočkat, až je v létě vynosím,“ dodává její dcera Natálie Jirásková.

Kromě jednotlivých modelů Iva s Natálií v kampani představují i aktuální plavkové trendy, největší módní hity v barvách i vzorech, popíší také výhody jednodílných a dvoudílných plavek nebo jejich technické provedení. Kampaň poběží na internetu, chystá se také televizní spot.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.