Sociální sítě
Nahoru

Probiotikum proti stárnutí

Péče o naše zdraví a vzhled by pro nás měla být důležitá. Snažíme-li se celkově zlepšit svoje zdraví i vzhled, nejúčinnější cesta je působit na vnitřní i vnější stranu těla současně. Na pokožku i na trávicí trakt. Právě zdravé bakterie, které v něm žijí, mají největší podíl na naší obranyschopnosti a celkové kondici.

Balení obsahuje 60 tobolek. Cena 2 100 Kč, n-medical.cz

AntiAging Probiotics N-Medical je doplněk stravy, který kombinuje speciální antiaging probiotickou kulturu (bakterie, které jsou zodpovědné za stav naší pokožky a pleti), prebiotikum inulin a kyselinu hyaluronovou. Každá z želatinových tobolek obsahuje 100 mg kyseliny hyaluronové, která pomáhá udržovat hydrataci a pružnost pokožky, což je důležité pro zdravou a mladistvě působící pleť. Vyskytuje se přirozeně v těle, avšak s přibývajícím věkem jí ale ubývá. Proto je třeba ji doplňovat zvenčí. Probiotika obsažená v AntiAging Probiotics N-Medical přispívají k tomu, že se kyselina hyaluronová dostatečně vstřebá a naše tělo ji plně využije. Poslední složkou přípravku jsou probiotika, která posilují prospěšné bakterie obývající trávicí trakt. To má pozitivní vliv na naše celkové zdraví.

Kyselina hyaluronová je původem ze Švýcarska. Obsahuje kombinaci vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové v takovém poměru, aby byla maximálně využita v našem těle a mohla hydratovat náš organismus směrem zevnitř ven. Odpovídá nejnovějším klinickým poznatkům o perorálně podávané kyselině hyaluronové.

Specifická antiaging probiotická kultura složená z bakterií, které jsou přímo odpovědné a ovlivňují stav naší kůže. Podporují celkovou antiaging terapii a maximalizují využití ústně podávané kyseliny hyaluronové v našem těle. Stimuluje také náš imunitní systém (celkovou imunitu a slizniční imunitu), zlepšuje komfort střevního prostředí a udržuje zdravý trávicí trakt. Podporuje peristaltiku střev a potlačuje výskyt škodlivých mikroorganismů a snižuje plynatost a nadýmání.

Inulin napomáhá udržet zdravou rovnováhu ve střevech. Funguje jako prebiotikum, tedy jako potrava pro dobré a zdraví prospěšné střevní bakterie, a podporuje tak jejich růst. Zdravých střevních bakterií, a to má ve výsledku vliv na silnější imunitu a pomáhá při potížích s trávením.

AntiAging Probiotics N-Medical se užívá ráno před snídaní, jedna tobolka denně. Balení obsahuje 60 tobolek, stačí tedy na dva měsíce užívání.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.