Sociální sítě
Nahoru

Nová éra péče o pleť

Iuvenio přední česká značka oblasti péče o pleť, která zákazníkům přináší nejen špičkový produkt, ale i originální zážitek z jeho aplikace. Je to chytré. Poučené. Dokonale vymyšlené.

Intenzivní peptidová kúra PRO 01, Iuvenio, 4 x 2 ml/1550 Kč, iuvenio.cz

V roce 2021 ohromila veřejnost sérum iuvenio iuvenio Nano, luxusní sérum na obličej a oční okolí s 25krát vyšším obsahem nízkomolekulární kyseliny hyaluronové než mívají běžné kosmetické přípravky. Pleť je po něm skutečně nádherná, zážitek však přináší už samotná aplikace. Sérum v podobě nanovlákenných tablet si připravíte až těsně před použitím. Platíčko se suchými tabletami vám vydrží dlouhé měsíce a roky, přitom neobsahuje žádné konzervanty.

Na řadě je injekční stříkačka

Letošní novinku představuje 100% veganská intenzivní kúra PRO 01 s kyselinou hyaluronovou a peptidem Clodessine, který je aktivní částí proteinu dlouhověkosti Klotho. Sérum je sterilní, nemusí tedy obsahovat žádné konzervanty. Dodáváno je v injekční stříkačce. Bez jehly, pochopitelně. Aplikace probíhá pouze topicky. Celé balení evokuje farmaceutický produkt, který se v lékárně vydává pouze na předpis, což podvědomě posiluje důvěru v účinky. Představujeme si bílé pláště, klinické prostředí, vědecký výzkum.

Domácí péče na nejvyšší úrovni

Sada obsahuje čtyři 2ml ampule a píst injekční stříkačky. Z ampule odšroubujete gumový uzávěr, nasadíte na ni píst a do dlaně vytlačíte půlku čirého gelu. Pak našroubujete uzávěr zpět a ampuli dáte do ledničky. Zbytek musíte spotřebovat do 24 hodin.

Produkt nanášejte na dokonale vyčištěnou a suchou pleť. Půlka ampule bohatě stačí na celý obličej, krk a dekolt. Výsledným efektem je okamžitě hladká a vypnutá pleť, po osmidenní kúře by mělo dojít k jejímu zpevnění a zdravějšímu, mladšímu vzhledu.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou