Sociální sítě
Nahoru

Josef Maršálek připravil záhadný fialový želé dezert. Víme proč

Trendy very peri odstín fialové a zvláštní želé dezert. Že by Josef Maršálek připravil neotřelý recept do nějaké z dalších jeho úspěšných kuchařek? Ne tak úplně. Nejznámější českých cukrář a pekař se stává tváří Fanty s novou a tajnou příchutí. Plechovky i PET lahve s novým nápojem jsou k dostání v obchodech a poznáte je podle originálního fialového přebalu s velkým otazníkem.

Na otázku, o jakou příchuť nové Fanty se jedná, by měl odpovědět právě Josef Maršálek. Nebude to ale tak jednoduché, protože Josef bude odkrývat pouze jednotlivé indicie. Tou první může být už samotné povolání Josefa Maršálka a onen fialový dezert.

Odhalit novou příchuť bude možné jen za pomoci vytříbených chuťových pohárků v kombinaci se zmíněnými indiciemi. Navádět na odhalení správné příchutě budou, kromě Josefa Maršálka, i další známé tváře, které budou na svých sociálních sítích pod hashtagem #WhatTheFanta sdílet nápovědy napomáhající k odhalení. Nezapomeňte proto sledovat třeba Not So Funny Any, GoGoManTV či MenTa. Tajemství nové příchutě Fanty, která je navíc v Zero variantě, se ukrývá v detailech, a proto je důležité být po celou dobu ve střehu.

Ochutnat a vyhrát exotický zájezd

Jestli stále váháte, zda se do této výzvy zapojit, určitě vás přesvědčí originální výhry v podobě exkluzivní kuchařky Kynuté, právě od Josefa Maršálka, anebo voucher na exotickou dovolenou v hodnotě 75 000 Kč, který je připraven hned pro dva výherce. Pokud chcete pravdu, která je ukryta ve fialových lahvích a plechovkách, odhalit i vy, stačí se jednoduše zapojit do soutěže, která probíhá od začátku května do konce června 2023.

Fungovat bude na principu registrace kódu zpod víček do aplikace Coca-Cola. Každý, kdo zaregistruje svůj kód, získá body, které může znásobit hraním jednoduchých her. Tyto body pak jednoduše směníte za slosování do soutěže. Exkluzivní zájezd v této hodnotě bude jistě zážitkem na celý život a kniha Kynuté se zase může stát vaším gastronomickým průvodcem, díky kterému nejednou zazáříte.

Nyní alespoň prozradíme, že nová tajná příchuť Fanty se nese ve sladkém nádechu, a to i přesto, že je bez cukru. Určitě také znáte pořekadlo více hlav, více ví. Proto zkuste jít do této výzvy i s partou přátel a zjistěte, kdo má chuťové pohárky nejbystřejší. A rozhodně si nezapomeňte stáhnout aplikaci Coca-Cola, ve které můžete nejen soutěžit, ale také najít další indicie!

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.