Sociální sítě
Nahoru

Pánské boty Bugatti: nadčasovost v každém kroku

Bugatti patří k těm značkám, které znají všichni, bez ohledu na to, jak moc se zajímají o svět módy. Nechybí jí totiž nic z důležitých faktorů – má historii, zajímavou nabídku a hlavně to, co zajímá náročné zákazníky především, a to styl. Objevte kouzlo nadčasovosti pánských bot Bugatti i vy!

Správná volba pro každou příležitost

Ať už hledáte vysoce kvalitní pár kožených bot, který doladí váš business look, pohodlné nazouváky do kanceláře nebo ležérní tenisky na každý den, Bugatti vás nezklame. Díky pestré nabídce se připravíte na jakoukoliv příležitost i roční období. Zahrnuje totiž jak jarní mokasíny, tak i letní pantofle či sandály na pláž, a nechybí ani trendy vyšší pánské kozačky, s nimiž se projdete zimou v suchu a teple.

Nebojte se vybočit z řady

Když se podíváme na modely bot Bugatti, najdeme mezi nimi mnoho různých stylů. Na své si přijdou zastánci jednoduchosti a decentní elegance, kteří rádi obouvají kožené boty v hnědé nebo černé barvě. Bezpochyby skvělá volba ke košili a saku nebo rovnou obleku. Spousta bot se ale nese i ve sportovním duchu a své pevné místo v sortimentu tak mají samozřejmě tenisky. A to jak ty jednobarevné, tak i modely kombinující různé odstíny po vzoru současných trendů.

Bezpochyby tak můžeme říct, že Bugatti nabízí boty pro všechny generace. O tom vás pak ještě více přesvědčí modely, které se svým provedením vymykají. Pokud nechcete jít s davem a toužíte po originalitě, obout se můžete do sytě červených mokasín v semišovém provedení, sytě žlutých tenisek nebo polobotek v olivovém tónu.

Pánské boty Bugatti jako nestárnoucí ikona

Jméno ve světě módy se nedá vybudovat přes noc. Značka Bugatti na něm pracuje už více než 75 let. V roce 1947 značku založil Friedrich Wilhelm Brinkmann a nyní společnost vede druhá a třetí generace Brinkmannů. Ačkoliv se vedení Bugatt postupem času mění, hodnoty a cíle zůstávají stejné. Značka klade důraz na kreativitu a inovace a neustále vyvíjí nové technologie, které mohou obuv posunout zase o krok dál. A nejen obuv, značka nabízí také oblečení a celou řadu doplňků pro muže i ženy.

Inspirace z celého světa

Dalším typickým znakem bot Bugatti je kulturní rozmanitost, která poskytuje výbornou inspiraci při vytváření nových kolekcí. Značka je původem německá, její hlavní sídlo však hledejme ve Švýcarsku. Část bot se vyrábí v Itálii, další pak v Indii a Číně. Z Evropy pochází kůže a podrážky bot, speciální komponenty jsou z Německa. A designéři, kteří pro Bugatti pracují, žijí ve Švýcarsku, Španělsku, Itálii i Německu. Do bot tak promítají vlivy z různých koutů světa, což jim dodává neobyčejnou originalitu.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.