Sociální sítě
Nahoru

Bulgari Aluminium jako posel letního dobrodružství

Píše se rok 1998 a na scénu přichází první Bulgari Aluminium. Jedná se o víc než jen pouhé hodinky… model je příslovečným převratem, nastolujícím nový trend. Originální a nečekaná kombinace hliníku a pryže, odvahy a spolehlivosti, ležérního šarmu a elegance. V roce 2020 pak spatřil světlo světa mechanický strojek s automatickým nátahem, který ještě podtrhl dokonalost tohoto modelu. Hodinky Bulgari Aluminium jsou nadčasovou ikonou s všestranným designem, který oslovuje milovníky stylu napříč pohlavím, věkem a trendy. V roce 2023 se můžete těšit na další novinky, které se nebojí barev a originality.

Bulgari Aluminium jsou nevtíravě stylové, všestranné a nositelné hodinky. Vynikají díky zajímavé kombinaci italské elegance a nečekaných detailů. Model je navíc dokonalým ztělesněným proslulého stylu Bulgari. Letos na jaře se vše točí kolem světla a barev. Na scénu přichází ové modely, které jsou důkazem toho, že Bulgari Aluminium se skvěle dokážou přizpůsobit moderní době.

Nové hodinky se stanou dokonalým společníkem v nejvýznamnějších životních chvílích a připomínkou těch nejkrásnějších emocí:

– Ikonický model Bulgari Aluminium Chronograph je nyní k dispozici v celočerném provedení s novým chronografem. Klasická černo-bílá varianta byla opatřena stejným strojkem pro hladké měření času. Oba modely mají 41milimetrové pouzdro, které je ve srovnání s předchozím 40milimetrovým o něco velkorysejší. Model Bulgari Aluminium Chronograph vyhrál v roce 2020 cenu GPHG Iconic Watch Prize. Nedávno také získal ocenění Red Dot Best of the Best 2023.

Černá: nový chronograf

V roce 1998 se design hodinek Bulgari Aluminium, s bílým číselníkem a výraznými černými sčítači, postaral o senzaci. O dva roky později značka představila ikonický model v nové verzi, která zůstala věrná originálnímu a nadčasovému designu. Značka Bulgari staví na expertních znalostech mechanických strojků, převratných konstrukčních technikách a prémiových materiálech.

Hodinky se tak dočkaly kompletního přepracování a těšit se tak můžeme na působivé detaily, jako je letecká slitina hliníku 6028 či pryž FKM – nejodolnější pryž používaná v hodinářství. Nová verze těchto hodinek, která přichází na trh letos na jaře, vypadá stejně elegantně se stylovým oblekem i výrazným outfitem. Je opatřena novým typem chronografu a má o něco větší pouzdro (41 mm místo původních 40 mm). Bulgari Aluminium jsou k dispozici ve dvou nových designových variantách. První pracuje s ikonickým černobílým číselníkem a novým strojkem. Druhá zaujme černým číselníkem, který těmto okouzlujícím hodinkám propůjčí ještě více sofistikovaného stylu.

Model má hladké, hliníkové pouzdro s titanovým dýnkem s úpravou DLC pro delší životnost a odolnost proti poškrábání. Černá pryžová luneta s dvojím logem propůjčuje hodinkám s voděodolností do 100 metrů sportovnější esprit. Číselník zdobí černé sčítače, ručky a indexy jsou luminiscenční. Hodinky tak mají dobrou čitelnost i za špatných světelných podmínek. Mechanický automatický strojek B381 s chronografem a datem se postará o precizní měření času. Korunka a tlačítka chronografu jsou vyrobeny z titanu s vrstvou DLC pro extra odolnost. Jedním s nejikoničtějších prvků modelu Bulgari Aluminium je černý pryžový náramek, který dokonale kombinuje styl a komfort s inovativním designem a promyšlenou konstrukcí. Náramek s aluminiovými spoji je oslavou kvality a inovace, atributů neoddělitelně spjatých se značkou Bulgari. Hliníková trnová spona je další zárukou bezpečného a komfortního nošení.

Modrá: Capri Edition

Pojďte se vrátit zpátky v čase a spolu s hodinkami Bulgari Aluminium si vychutnat atmosféru 80. let. Nechte se okouzlit Neapolským zálivem a jedinečnou, fascinující modří Tyrhénského moře. Pouze tato samotná představa však nemůže dokonale vypovědět příběh Capri, mýtického a krásného ostrova, který proslul elegantním životním stylem na úrovni. Capri a její slavné Faraglioni jsou oslavou Itálie a velmi specifického způsobu života.

Hold jim vzdává také nová Bulgari Aluminium Capri Edition, která přirozeně odkazuje také na italské kořeny značky Bulgari. Nová limitovaná edice, připomínající mizivé hloubky tyrhénské modři, je neodolatelnou směsí působivého designu, dokonalého provedení, moderních trendů a přesnosti. Vybrat si můžete variantu Solotempo (čas a datum) nebo verzi s chronografem.

Oba modely, každý v limitované edici čítající 1000 kusů, mají stínovaný modrý číselník s luminiscenčními ručkami a indexy v hliníkovém pouzdře o průměru 40 mm. Nádech exkluzivity a elegance hodinek podtrhuje personalizované dýnko s gravírovanou podobiznou Faraglioni. Ti, kteří rádi objevují pevninu i moře, ocení voděodolnost do 100 metrů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.