Sociální sítě
Nahoru

Degustační festival: Rumové Léto 2023

Pod záštitou společnosti Spirits Agency se letos budou konat hned dva nevšední festivaly, které zavedou náročné návštěvníky do dvou různých žánrů světa alkoholu. Cílem je nabídnout širokému publiku to nejlepší ze světa prémiových destilátů, a to v průběhu pohodového odpoledne či večera.

Spojení alkoholu, dobrého jídla a jedinečného doprovodného programu si nenechal ujít ani magazín Top Class, který se stal hrdým partnerem obou akcí, které proběhnout v krásném prostředí golfového resortu Golf & Spa Kunětická hora nedaleko Pardubic.

Jednou z #mustVisit akcí letošního roku je bezesporu druhý ročník rumového festivalu ve východních Čechách. Organizátoři i pro letošní rok přichystali nejlepší a nejkvalitnější třtinové rumy z celého světa, přičemž jejich pestrý výběr bude opět párován s tradičním španělským jídlem a latinskoamerickou hudbou. V prostorách golfového resortu Kunětická Hora je přichystána na sobotu 5. srpna také degustace doutníků.

Hlavním lákadlem jsou osobnosti rumového světa. „Po celý den se vám budou věnovat ambasadoři jednotlivých značek u vlastních rumových stánků. Budete moci ochutnat běžné rumy, i opravdu méně dostupné rumové klenoty, přičemž samozřejmostí v takovém případě bude i možnost zakoupení celé láhve,“ prozrazuje organizátor Martin Socha.

Nenechte si ujít Karibik v Pardubicích. Naším překvapením je skutečnost, že vás celým programem festivalu provede zkušený rumový ambassador a nadšenec Leoš Korbel,“ dodává Martin Socha.

Velké novinky letošního roku čeká také klasický rumový bar, o který se nyní bude starat ambassador uskupení Pernod Ricard, zkušený barman Jakub Vinš. Každý z návštěvníků se tak může těšit na známé i nevšední rumové drinky.

Konec degustačního večera, který proběhne 5. srpna 2023, je plánován na půlnoc. Vstup si je možné pojistit za 150 Kč na webu organizátora spiritsagency.cz.

Video z loňského roku:

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.