Sociální sítě
Nahoru

K Ivetě Fabešové na brunch i kávový drink

Jarní dny si žádají svěží chutě, a tak se mění i nabídka v kavárně Ivety Fabešové ve Werichově vile na pražské Kampě. V menu se objevily dobroty, které v příjemném jarním slunci den rozzáří snad ještě víc. Některé jsou úplnými novinkami, některé stálice získaly svěží kabátek. U jarního brunche u Ivety Fabešové nesmí chybět klasika v podobě výborné kávy L’OR, na menu se objevil ale i nový kávový drink pro odpolední setkání. Nové menu Iveta Fabešová uvedla začátkem května, nicméně další ovocné novinky jsou během nadcházejících týdnů očekávané i v dezertové vitríně.

Ve Werichově vile si přijou na své milovníci sladkých i slaných chutí. „Slaná část nového menu je už kompletní. Naši hosté mohou ochutnat například bruschettu s bazalkovým pestem a burratou. To je kombinace, která mě nikdy nepřestane bavit. Bruschettu ale mohou vyzkoušet nově i s halloumi a grilovanou cuketou. Po zhruba týdnu, kdy máme nové menu v nabídce, se zatím nejvíce osvědčily sladké vafle s krémem Chantilly, čerstvým mangem a mangovým džemem s mučenkou. Jsou křupavé a přesto vláčné, voní po vanilce a ovoce je krásně doplní. Podáváme k nim i mangové smoothie,“ popisuje Iveta Fabešová.

Brunch ani odpolední setkání přátel ve Werichově vile by nebylo kompletní bez šálku kávy. „Mám ráda, když vejdu do své kavárny a cítím vůni čerstvě uvařené kávy. Miluju klasické espresso. Zrovna takové, jaké si můžete dát v nejlepší italské kavárně, jsem chtěla i u sebe pro naše zákazníky. Silná, intenzivní, tmavě pražená káva L’OR Professional byla přesně tím, co jsem hledala. Těší mě, že si ji pochvalují i naši hosté. S L’OR Professional se snažíme jít vždycky o kousek dál, proto se na novém menu objeví i stylové Kávové Martini,“ přibližuje aktuální novinku Iveta Fabešová.

Kávové Martini je klasickým drinkem, který nikdy nezestárne. Přestože je jeho základní podoba známá už čtyřicet let, neztratila nic ze svého lesku a skvěle doplní i každé odpolední setkání v kavárně ve Werichově vile na pražské Kampě.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.