Sociální sítě
Nahoru

Jahodové opojení v restauraci La Veranda

Čerstvé jahody, které po zakousnutí naplní chuťové pohárky velmi intenzivními tóny se hlásí o slovo. Od poloviny června se ve vyhlášené restauraci La Veranda podává speciální jahodové menu. Poslední chody budou servírované po ukončení období čerstvých českých jahod, tedy v průběhu července.

Hosté se mohou těšit na vyvážený salát, který oslní po všech stránkách. Jahody, salátové listy, máta a balsamico nemají chybu. Intenzivní chutě, které jsou absolutními protiklady, a přitom se společně dokonale doplňují. Další jahodový chod oplývá nevídaným spojením. Foie gras, jahody, mrkev a pistácie je to, na co všichni v raném létě čekají. Poslední jahodovou specialitou je dezert. Lívance, máslo, skořice a jahodová merenda zní sladce po pouhém předčtení. Po ochutnání dochází k letnímu jahodovému zážitku, který rozjasní každý den.

La Veranda na svou sezónní nabídku nabízí tentokrát nejoblíbenější české ovoce. Ovšem opět tým restaurace tuhle surovinu pojal svým neotřelým způsobem. Kdo chce šťavnaté české jahody vychutnat v zajímavém pojetí, musí zavítat právě do ulice Elišky Krásnohorské. Jedno je jisté, rozhodně nebude litovat.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.