Sociální sítě
Nahoru

Sezóna bezinek je tu, oslavte ji s limonádou Belvoir

Období plné bezinek se blíží, a jak lépe si ho naplno užít než ve společnosti kvalitní bezinkové limonády Belvoir. Dopřejte si přírodní osvěžení a zchlaďte se v teplých letních dnech jedinečnou kvalitou a chutí.

V červnu přichází hlavní období sklizně bezinek. Toto období tak jasně vybízí k tomu si ho vychutnat v celé bezinkové kráse. Užijte si příchuť bezinek v limonádě Belvoir Elderflower Pressé, která vás příjemně osvěží a zároveň potěší svou chutí a lehkostí.

Elderflower Pressé je organická limonáda, která vás nadchne dokonalou chuťovou harmonií čerstvě vymačkané citronové šťávy, odvaru z voňavých bezových květů a pramenité vody. Jedná se o přírodní produkt, který se vyrábí dle tradiční receptury. Jako u všech produktů značky Belvoir Farm i pro bezinkovou příchuť této limonády byly vybrány jen ty nejkvalitnější ingredience, kterým je zajištěna veškerá potřebná péče – například bezové květy jsou na farmě Belvoir sbírány pouze ručně.

Tento nealko nápoj má zcela vyváženou, jemnou a příjemně osvěžující chuť. Uvítáte jej tak v teplých letních dnech, kdy poskytne tolik žádoucí osvěžení.

Belvoir Elderflower Pressé se skvěle hodí samotná třeba s ledem, velkou parádu ale nadělá i v kombinaci s ginem, bílým vínem či vodkou. Pořídit ji můžete na www.1er.cz ve dvou velikostech, a to za 38 Kč/250 ml nebo za 95 Kč/750 ml.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.