Sociální sítě
Nahoru

Zpříjemněte si léto s novou inovovanou kolekcí The Ritual of Karma

Kolekce The Ritual of Karma je inspirovaná nekonečnou energií léta a je navržena tak, aby pomáhala vyzařovat pozitivitu prostřednictvím dobré karmy a laskavosti. Protože když budete jednat s dobrými úmysly, pomalu objevíte nekonečnou sílu pozitivní energie. Vytvářejte radost, krásu a slunečné vibrace všude tam, kam vás život zavede.

Hydra-Boost Complex pomáhá zvýšit a podpořit úroveň hydratace pokožky díky silně hydratačním vlastnostem aloe vera, skvalenu a řas.

Nové a vylepšené složení The Ritual of Karma se stejnou oblíbenou vůní lotosového květu a bílého čaje přináší inovativní komplex Hydra-Boost do většiny produktů pro péči o tělo, koupel a opalování.

Komplex Hydra-Boost podporuje úroveň hydratace pokožky pomocí hydratačního komplexu složek z aloe vera, skvalenu a řas. Tento jedinečný komplex pomáhá zklidnit dehydratovanou a žíznivou pokožku a dodává jí pružnost a elasticitu..

Aloe Vera: Přírodní a účinná složka, která pomáhá zlepšit hydrataci a zklidnit pokožku po slunění..

 

Algae: Druh mořské řasy, o kterém je známo, že pomáhá zlepšovat hydrataci pokožky a snižovat ztrátu vody..

Ponořte se do pozitivní letní energie s novým složením řady Sun Care. Složení těchto výrobků s novým komplexem Hydra-Boost obsahuje nelepivou ochranu proti slunci, která udrží vaši pokožku zářivou, protože nezanechává bílé stopy. Tato široká nabídka opalovacích přípravků je voděodolná a neobsahuje žádné minerální filtry, takže vám zanechá svěží a slunečný pocit.

Skvalen: Má silný hydratační účinek a je známo, že pomáhá obnovit lipidovou bariéru, pružnost a elasticitu pokožky..

Cílem kolekce The Ritual of Karma je pomoci vám pravidelně přemýšlet o tom, jak se v tomto životě chováte, jak se chováte k sobě, k druhým a ke světu, ve kterém žijete. Prožívejte radosti léta po celý rok a dosáhněte pohody pro mysl, tělo i duši díky vhodnosti pro všechny typy pleti a každodenní použití.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.