Sociální sítě
Nahoru

Zažijte božský klid a poznejte malebnou krásu Malých Karpat

Hotel Zochova chata se svým dokonale vybaveným wellnes & spa centrem nabízí hostům výjimečnou atmosféru v srdci nádherné přírody Malých Karpat s jednou obrovskou výhodou – od Bratislavy je opravdu kousek, asi 30 km.

Je to ideální místo pro každého, kdo touží po harmonii wellness a odpočinku v krásném prostředí hotelu a zároveň to rád propojí s venkovními aktivitami, kterých se v okolí nabízí opravdu nepřeberné množství. Hotel k tomuto účelu nabízí i zapůjčení kol a elektrokol.

Pokud se tedy rádi „ztratíte“ v krásné přírodě, baví vás návštěvovat kulturní památky nebo dáte přednost vinné cestě a potěšíte se skleničkou dobrého místního vína, to vše a mnohem více se v okolí Zochovy chaty nabízí a uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

Nechte se inspirovat tipy na aktivity v okolí:

Méně náročné i terénově pestřejší a delší turistické stezky na pěší výlety (na kratší procházku je ideální nedaleká rozhledna Velká Homoľa s výhledem na téměř celé Malé Karpaty; náročnější je túra na Vysokou – druhý největší vrchol, krásná přírodní rezervace; další možnost je trasa krásnou přírodou za výhledy na Čermák a Skalnatú nebo na rozhlednu Kukla)

Cyklistické stezky nebo delší pěší výlety na hrad Červený kameň, zříceninu Plavecký hrad, Smolenický zámek

Návštěva nedalekého městečka Modra (muzeum Ĺudovíta Štúra, muzeum tradiční modranské keramiky nebo galerie moderního umění Zoya Gallery se sbírkou Andyho Warhola v areálu moderního vinařství Elesko,)

Malokarpatská vinná cesta – sdružení vinařství regionu, který je nejvýznamnější na Slovensku. Program pro potěchu všech smyslů – 100 kilometrů nejznámějších vinic od Děvína po Smolenice, seznámení se slovenskou vinařskou tradicí, její historie i současnost, místní folklor. Degustace vín, lokální gastronomické speciality. V průběhu roku různé akce a slavnosti.

Adrenalinové zážitky v Malých Karpatech – výstupy a lezecké úseky v okolí Záhorie a Plavecke podhradie; terénní cyklotúra „malokarpatská výzva“ dlouhá 40 km z Modre přes hřeben Malých Karpat na Záhorie

Po aktivním vyžití nabízí Zochova chata zasloužený relax ve špičkovém wellness centru, které nabízí saunování a hýčkání všeho druhu s výhledem do přírody. Škála nabízených možností regenerace je opravdu široká – prostorný bazén na rekreační plavání, vnitřní i venkovní vířivka, bohatý saunový svět včetně atraktivních zážitkových prvků jako je např. Kneippova koupel, tepidarium, ledopád, lesní chodníček a další. Samozřejmě nechybí ani několik druhů procedur a masáží.

K dispozici je také posilovna a tělocvična pro aktivní odpočinek. V zahradě hotelu si mohou hosté udělat piknik, zahrát si originální „adventure golf“ nebo si dát partii pétanque či venkovních šachů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.