Sociální sítě
Nahoru

Nová gelová rtěnka TechnoSatin

Nová rtěnka TechnoSatin Gel Lipstick je dokonalým spojením umění a vědy. Hydratuje vaše rty a zahalí je do dlouhotrvajících různě barevných odstínů se saténovým vzhledem. „Uvedení nové TechnoSatin Gel Lipstick představuje oslavu japonské kultury a mnoha inovací, kterými společnost SHISEIDO přispěla do kategorie dekorativní kosmetiky rtů za posledních 90 let,“ říká James Boehmer, globální umělecký ředitel společnosti SHISEIDO – Makeup. „Jako průkopnická síla v kosmetickém průmyslu pokračujeme v posouvání hranic technologií a zároveň zůstáváme věrni našim kořenům.

Tato rtěnka v elegantně červeném pouzdře typickým pro společnost SHISEIDO, využívá inovativní technologii Stretch-Flex, díky které budou vaše rty obaleny dokonale pružnou vrstvou. Vytvořte vzhled přirozeně krásných rtů a dodejte jim barevnou krásu po celý den. Pečujte o ně a dopřejte jim maximální pohodlí s dokonalým vhledem. Vyživující složení obsahuje více než 68 % složek v péči o pleť, včetně oleje z benibany, který rty vyživuje a zanechává je vyhlazené a plně hydratované.

INOVACE: pro dosažení flexibilního, ale zároveň odolného složení, vyvinula společnost SHISEIDO

– Makeup špičkovou technologii Stretch-Flex, která působí podobně jako síťovina. Obalí vaše rty do lehce hedvábné barvy s příjemným dotykem hydratačního oleje z benibany. „Tradičně se benibana využívala jako základ pro rtěnky používané v divadle Kabuki a i ve světě Gejš,“ říká Boehmer. „Zmodernizovali jsme tuto specifickou přísadu a zároveň vzdali hold tomuto historickému japonskému rituálu krásy.“ Tyto rtěnky se saténovým povrchem završují již široké portfolio rtěnek společnosti SHISEIDO – Makeup.

INSPIRACE PLNÁ BAREV: kolekce rtěnek je k dispozici ve 20 dokonale bohatých odstínech, které vám umožňují experimentovat a vyjádřit tak svůj charakteristický styl. Kromě klasicky přirozených či růžových odstínů obsahuje řada poutavě oslňující červené odstíny či zářivě světlé odstíny. Názvy odstínů jsou inspirovány technologickým světem, ve kterém žijeme a dlouhodobou vášní společnosti SHISEIDO pro vědu a inovace.

TIP NA KRÁSU: rtěnka se speciálním sklonem pro zvýraznění a ohraničení vašich rtů jedním tahem. Boehmer doporučuje zkombinovat s LipLiner InkDuo od společnosti SHISEIDO – Makeup pro dokonalejší rty. Před nanesením gelové rtěnky TechnoSatin Gel Lipstick aplikujte primer pro dosažení hladkého základu. Poté doupravte kontury rtů tužkou. Pro větší intenzitu naneste tužku i na rty a celkový vzhled zakončete gelovou rtěnkou TechnoSatin. „Použijte tmavší nebo jasnější odstín LipLiner InkDuo, abyste přidali vašim rtům ještě větší hloubku a rozměr,“ říká Boehmer.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.