Sociální sítě
Nahoru

Alcron Restaurant nově nabízí Business Lunch

Alcron Restaurant je novou hvězdou pražské kulinární scény. Oficiálně otevřen byl v březnu letošního roku a nachází se v prostorách legendárního Alcronu, který byl znovuotevřen jako exkluzivní hotel Almanac X Prague. Restaurace má zajímavý koncept, který sofistikovaně pracuje s moderními trendy. Nově je v její nabídce také Business Lunch – pokud tedy hledáte originální místo, kde skvěle poobědváte s kolegy nebo obchodními partnery, neváhejte.

Alcron Restaurant vás uchvátí svým designem. Je to místo, kde na vás dýchne tradice, vždyť se tu setkávaly hvězdy prvorepublikového společenského života. Kouzelný styl Art Deco, který zahrnuje několik původních prvků, citlivě podtrhují díla mladých českých umělců. Výsledný celek působí velmi originálně a příjemně.

Nabídka Alcron Restaurantu se nově rozrůstá o Business Lunch, na kterém si hosté mohou pochutnat vždy od pondělí do pátku mezi 11:30 a 15:00. Šéfkuchařka Eliška Hromková každý týden připravuje nové obědové menu se zajímavou nabídkou předkrmů, hlavních chodů a dezertů. Menu, stejně jako kompletní nabídka restaurace, vychází z konceptu plant forward, který preferuje pokrmy na rostlinné bázi, striktně se ale tímto směrem nevymezuje. Navazuje na bohatou tradici středoevropské kuchyně, kterou představuje ve velmi zajímavé a moderní podobě. Velký důraz je kladen na kvalitu a původ ingrediencí i jejich způsob zpracování.

Alcron Restaurant nově nabízí také snídaně pro hosty mimo hotel. Pokud si chcete užít romantický večer se svou drahou polovičkou nebo oslavit výjimečné chvíle s nejbližšími, večeře v Alcronu bude dokonalou volbou. Pochutnat si můžete třeba na vytříbeném degustačním menu nebo využít nabídku párování s víny od místního sommeliera. Těšit se můžete na skutečně autentický chuťový zážitek a neopakovatelnou atmosféru.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.