Sociální sítě
Nahoru

Oblíbený Baron Hildprandt se rozrůstá o jablečnou novinku

Zámecká palírna v jihočeské Blatné produkuje kvalitní alkoholické nápoje, jako jsou pálenky, rumy, likéry, giny a další. Její značku Baron Hildprandt nesou nejkvalitnější pálenky a ovocné speciality, které jsou vyráběny s maximální péčí a láskou. Ochutnejte novinku, která se do této rodiny přidala – vyzkoušejte Baron Hildprandt ze Zralých Jablek.

Když se snoubí kvalitní alkohol a to nejobyčejnější, a přitom nejkouzelnější ovoce, chuťové pohárky mohou začít plesat a šimrání v nose na sebe nenechá dlouho čekat. Přesně takové emoce vzbuzuje jablečná novinka od značky Baron Hildprandt, která povznáší něco tak běžného, jako je příchuť jablka, na zcela novou úroveň exkluzivity. Dopřejte si tento delikatesní zážitek a ochutnejte novinku, která zavítala do rodiny blatenských speciálů.

Kvalitní alkohol dokáže zpříjemnit večer i zahnat chmury. Blatenská zámecká palírna se může pyšnit právě takovou kvalitní nabídkou destilátů, do níž patří i oblíbené alkoholické speciality značky Baron Hildprandt. Novinka s jablečnou chutí Baron Hildprandt ze Zralých Jablek potěší každého milovníka výjimečné kvality doplněné o netradiční chuť.

Novinka Baron Hildprandt Ze Zralých Jablek je ke koupi exklusivně pouze v síti prodejen Makro za cenu 625 Kč.

Baron Hildprandt ze Zralých Jablek je výsledkem skvělého umu blatenského mistra palírníka. Rukodělná a zcela prvotřídní práce mistra destilatéra Václava Šitnera jako vždy přináší unikátní výsledky. Tato ovocná specialita je vyrobena z jablek pocházejících ze slunečných jižních Čech, kde dozrávají na slunci ke své ovocné dokonalosti. Má unikátní jablečnou harmonickou chuť, jejíž jemná vůně naplní celý prostor a přesvědčí každého náročného gurmána o tom, že jde o nápoj vyrobený s velkým úsilím a pečlivostí. Obsahuje 40 % alkoholu.

Jablečná ovocná pálenka je lehce nasládlá a chuť ovoce vás doslova šimrá na jazyku. Nezbytnou součástí celého výrobního procesu je kvalitní sušené macerované ovoce. To se totiž musí naložit do 62% ovocného destilátu a následnou kombinací takto vzniklého extraktu, 1 rok stařeného destilátu a vody je dosaženo výsledného blendu, který se ještě dostařuje v sudech z českého dubu.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.