Sociální sítě
Nahoru

Caracalla Spa: Unikátní římské lázně otevírají už v červenci

Na Slovensku vzniká výjimečný bazénový a saunový svět Caracalla Spa ve stylu tradičních římských lázní. Jen místní bazény dostaly velkorysý prostor 770 metrů čtverečních. Spa, které je součástí Kúpeľného hotelu Poľana v Kúpeľoch Brusno, otevírá v červenci.

Caracalla Spa nabízí dokonalé prostředí pro odpočinek v sauně, vířivkách či na masáži, je tu i bazén pro kondiční plavání a užijete si tady také spoustu zábavy díky atrakcím, jako je divoká řeka. To vše na celkové ploše 3 000 metrů čtverečních. Název odkazuje na historické lázně, které budoval římský císař Caracalla.

Unikátní Caracalla Spa, které je součástí hotelu Poľana v Kúpeľoch Brusno, se dělí na bazénový a saunový svět. V bazénovém světě na vás čeká bazén určený pro odpočinek, vybavený masážními tryskami, také zážitkový bazén s chrliči vody, vířivkami a vodním hřibem, nechybí ani pětadvacetimetrový plavecký bazén. Vyrazit sem můžete klidně i s dětmi, které se do sytosti zabaví v dětském bazénu s atrakcemi.

Součástí bazénového světa je pak také prostor pro relaxaci a zklidnění během široké nabídky masáží a tělové rituály. V saunovém světě najdete sedm různých tematických saun, lázně hammam, ale také tepidárium se zelenou stěnou, Kneippův chodník, whirlpool, ochlazovací bazén a odpočinkový bazén s obrazem historických lázní.

To vše je zařízený v opulentním stylu tradičních římských lázní, který však zůstává velmi elegantní a čistý. Odpočinkové zóny a prostory u bazénů jsou příjemně vzdušné a světlé, díky velikým oknům i prosklenému stropu sem proudí dostatek denního světla. Do nového spa ve slovenském lázeňském městečku Brusno nedaleko Banské Bystrice mají přístup nejen hosté hotelu Poľana, ale přijít sem může kdokoli.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.