Sociální sítě
Nahoru

Arabian Adventures představuje nové cestovatelské balíčky

Společnost Arabian Adventures, zaměřená na destinační management, tour a safari průvodce ve Spojených arabských emirátech, která je součástí skupiny Emirates, uvádí na trh „The Adventure Pass“.

Tento nový produkt, jehož cílem je usnadnit rezervaci prvotřídních dubajských atrakcí a zvýšit kvalitu zážitků, nabízí cestovatelům balíčky po třech nebo pěti atrakcích a dalších zážitkových služeb s možností ušetřit až 40 % v porovnání se standardními vstupními cenami. Po návštěvě první atrakce mají cestující sedm dní na to, aby využili zbývající část vybraného balíčku.

Adventure Pass aktuálně nabízí možnost navštívit a zažít 16 vybraných atrakcí a plánuje přidat další. Nabídka zahrnuje oceňované pouštní safari Arabian Adventures v rezervaci Dubai Desert Conservation Reserve, vstup do Aquaventure, největšího aquaparku na světě, a také oblíbenou návštěvu vyhlídky „At The Top“ v nejvyšší budově světa Burj Khalifa.

Balíček Adventure Pass lze zakoupit online Jeho integrace s mobilní aplikací Smartvisit umožňuje cestovatelům aktivovat průkaz a získat tak přístup k online rezervacím, adresáři a mapám atrakcí, peněžence s průkazem a nepřetržité zákaznické podpoře, a to vše jednoduše a rychle na zařízeních se systémy iOS i Android. Aplikace Smartvisit je k dispozici zdarma v obchodech App Store a Google Play.

Máme radost, že můžeme naše portfolio Arabian Adventures rozšířit o další nový produkt. Adventure Pass nabízí cestovatelům možnost výrazně ušetřit během jejich návštěvy Dubaje a jednoduše prozkoumat a užít si vybrané dubajské atrakce,“ uvedl Alaa AlKhatib, viceprezident pro destinační management ve společnosti dnata Travel Group.

Díky možnosti sestavit si v průběhu cesty vlastní itinerář přinášejí nové balíčky a aplikace zákazníkům a obchodním partnerům jedinečné možnosti, jak si ještě více užít pobyt v Dubaji, a to za skvělou cenu. Pro obyvatele i pro návštěvníky tohoto města je to jedinečná příležitost v této neustále se rozvíjející metropoli navštívit a vyzkoušet něco nového. Nadále budeme sledovat vývoj na trhu a zkoumat nové příležitosti, abychom našim zákazníkům mohli poskytnout to nejlepší z Dubaje,“ dodává Alaa AlKhatib.

Více z rubriky S dětmi

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.