Sociální sítě
Nahoru

Ocelové Swatch Big Bold v urban stylu

Pro všechny odvážné průzkumníky měst a ty, kteří jsou hrdí na to, že jsou jiní. BIG BOLD ztělesňuje postoj, myšlení a způsob života, který je neuctivý, sebevědomý a zcela nečekaný. Letos se začíná psát nová kapitola BIG BOLD švýcarské značky Swatch hned se dvěma prvenstvími: první BIG BOLD z nerezové oceli a poprvé Swatch kombinuje BIOCERAMIC s nerezovou ocelí.

Provokativní a hravý Swatch jde rád s dobou, udržuje svěží styl a čelí výzvám. Kolekce BIG BOLD, poprvé přestavena v roce 2019, je ztělesněním volnočasových hodinek do města, které se zapsali do paměti díky masivnímu pouzdru o průměru 47 mm. Od té doby se BIG BOLD ukázal v různých stylech a barvách a představil BIOCERAMIC prvky.

Zatímco hodinky z nerezové oceli mají tendenci vést k decentním designů, BIG BOLD IRONY jsou všechno, jen to ne. Tyto hodinky jsou odvážné, sebevědomé a odvážné stanovisko na zápěstí.

První pětice hodinek je sebevědomým vyjádřením s postmoderním mixem kontrastních barev a materiálů. Zcela poprvé je BIOCERAMIC jádro umístěné v pouzdře z nerezové oceli, které vytváří velice specifický a kontrastní high-end vzhled. Nejvýraznějším prvkem je skeletonový číselník, který je barevně sladěný se strukturovaným páskem jednotlivých modelů.

I přes robustní vzhled pouzdra a korunky z pískované nerezové oceli váží hodinky pouhých 108 gramů. Samozřejmostí jsou ručky a indexy s luminiscencí, stejně tak jako korunka typicky umístěná jako na všech BIG BOLD modelech na pozici 2 hodin.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.