Sociální sítě
Nahoru

Přivítejte léto s tropickou novinkou Flor de Caña Coco

Oblíbená rumová rodina značky Flor de Caña se rozrůstá o svého nejnovějšího člena. Přináší tropické tóny, které spolu s kokosovou příchutí vytvářejí dokonalou harmonii. Rumový likér Flor de Caña Coco je tady.

Nikaragujská společnost Flor de Caña stojí za jedním z nejlepších a nejoblíbenějších rumů na světě. Její novinka v podobě svěžího kokosového likéru potěší každého, kdo se chce prostřednictvím svých smyslů nechat unášet na vlnách Karibiku. Dopřejte si Flor de Caña Coco a vychutnejte si slunné tropy ve skleničce.

Kokosovou novinku z rodiny Flor de Caña, likér Flor de Caña Coco pořídíte na 1er.cz v 0,7l lahvi za 405 Kč.

Flor de Caña Coco je osvěžující tropický likér s přírodní kokosovou příchutí. Obsahuje 17 % obj. alkoholu, a tvoří tak skvělý základ pro letní drinky. Už po přivonění vás v nose zašimrá jednoznačně rozeznatelné kokosové aroma. Při ochutnání se přímo přenesete na karibskou pláž, na jazyku vám budou hrát svěží tóny sladkého kokosu s příjemným krémovým závěrem. Likér Flor de Caña Coco dozrává v sudech po bourbonu.

Jedná se o jediný nápoj na světě, který nezanechává uhlíkovou stopu (je takzvaně carbon neutral), protože k jeho destilaci byla použita 100% obnovitelná energie. K tomu má také certifikaci fair trade.

Karibský kokosový likér Flor de Caña Coco si skvěle vychutnáte jen tak, ve vychlazené sklenici na pár kostkách ledu. Jelikož je ale také výborným doplňkem letních koktejlů, můžete se s jeho prezentací trochu odvázat a přidat ho do mixovaného drinku. Výborně bude fungovat v koktejlu Flor Sunrise, do nějž použijete právě kokosový likér Flor de Caña Coco, ananasový džus a trochu grenadiny. Drink Coco Verde vás zase přesvědčí, že v jednoduchosti je krása. Pokud se rozhodnete namíchat si ho, zkombinujte Flor de Caña Coco s kokosovou vodou – výsledný drink chutná jako samotné léto.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.