Sociální sítě
Nahoru

Summer Vibes ve Four Seasons Hotel Prague

Four Seasons Hotel Prague zve do restaurací CottoCrudo a MIRU na podmanivou kolekci letních koktejlů. Díky inovativní mixologii, úžasným výhledům a exkluzivním terasám si hosté mohou vychutnat dokonalý letní zážitek.

Léto po česko-italsku CottoCrudo

Terasa restaurace CottoCrudo představuje ideální místo pro letní drink v srdci Prahy. Tato klidná oáza uprostřed rušného města nabízí soukromou atmosféru a vytváří idylické útočiště pro všechny, kteří si chtějí odpočinout se skleničkou. Koncept barového menu představuje fúzi italských a českých ingrediencí a láká na chuť léta v osvěžujících koktejlech.

• Objevte Upside Down Martini, podmanivou směs italského vermutu a místního pražského ginu, která vytváří harmonické spojení chutí z obou regionů.

• Dopřejte si fascinující Ay, dios mio, vytvořený z muškátového vína, suchého vermutu, pomerančového bitteru a nádechu pomerančové vody, jehož výsledkem je podmanivý a aromatický zážitek.

• K letnímu osvěžení je určen koktejl U r delicious and sour! kombinující jablečnou pálenku, broskev, citrusy a sametový nádech vaječného bílku, který oslní dobře vyváženou harmonii chutí.

MIRU koktejly pod hvězdným nebem

Restaurace MIRU ve Four Seasons Hotel Prague nabízí exkluzivní gastronomický zážitek pod širým nebem. Omezený počet čtyř stolů na střešní terase poskytuje soukromé prostředí s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Karlův most. Kombinace pečlivě sestaveného devítichodového degustačního menu Nikkei kuchyně a západu slunce za pražským panoramatem představuje jedinečný kulinářský zážitek.

Nápojové párování zahrnuje výběr zahraničních i lokálních butikových vín a kreativních koktejlů, které umocňují kulinářský zážitek. Hosté si mohou zvolit párování také v nealkoholické verzi a těšit se tak na osvěžující směs asijských a místních chutí.

• Choya Session ze švestky choya, sherry, švestkového bitters a listu shiso spárovaný s královským krabem a křupavou rýží.

• Moravian Buddha kombinuje loklní riesling, čaj Little Buddha a bezový květ v parigingu s tuňákem tataki.

• MIRU obsahuje směs meruňkových brandy, yuzu a zázvorového piva, které dokonale ladí s chutí černé tresky. Miru je japonský výraz pro české „dívej se,“ což ztělesňuje zážitek z restaurace na střešní terase s výhledem na Pražský hrad a Karlův most.

Degustační večeře začínají v 18:00 a podávají se od úterý do soboty. K dispozici je omezený počet stolů, rezervace na telefonním čísle + 420 221 426 880 je nutná. Cena degustačního menu je 5500 Kč; párování vína a koktejlů 2000 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.