Sociální sítě
Nahoru

Objevte svůj okamžik: Elizabeth Arden

Kolekce White Tea od Elizabeth Arden přináší White Tea Eau Fraiche. Obklopte vaše smysly průzračně jasným ztvárněním bílého čaje – základní kompozice kolekce White Tea, která je doplněna o tóny osvěžujících citrusů a květin.

Elizabeth Arden White Tea Eau Fraiche EDT 100 ml vyjde na 1 420 Kč. K dostání je exkluzivně v Douglas parfumerii.

Vůně je vyrobená z veganských, pečlivě získávaných ingrediencí. Technologie VivaScentz harmonizuje klíčové tóny vůně a navozuje pocit klidu a relaxace. Esence červeného pomeranče v kombinaci s konvalinkou je doprovázena akordem Sea Breeze, to vše je doplněno spodními teplými tóny venezuelských fazolí tonka, světlých dřevin a pižmem. „Probuďte vaše smysly povzbuzující svěžestí i klidem. Prolněte vzduch zářivými citrusy a elegantní kyticí plnou okvětních lístků, které vás obklopí,“ prozrazuje Rodrigo Flores-Roux, viceprezident pro parfumerii.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.