Sociální sítě
Nahoru

Černá či bílá? Nové chronografy Bulgari Aluminium

Píše se rok 1998 a na scénu přichází první Bulgari Aluminium. Jedná se o víc než jen pouhé hodinky… model je příslovečným převratem, nastolujícím nový trend. Originální a nečekaná kombinace hliníku a pryže, odvahy a spolehlivosti, ležérního šarmu a elegance. V roce 2020 pak spatřil světlo světa mechanický strojek s automatickým nátahem, který ještě podtrhl dokonalost tohoto modelu. Hodinky Bulgari Aluminium jsou nadčasovou ikonou s všestranným designem, který oslovuje milovníky stylu napříč pohlavím, věkem a trendy. V roce 2023 se můžete těšit na další novinky, které se nebojí barev a originality.

Bulgari Aluminium jsou nevtíravě stylové, všestranné a nositelné hodinky. Vynikají díky zajímavé kombinaci italské elegance a nečekaných detailů. Model je navíc dokonalým ztělesněným proslulého stylu Bulgari.

Ikonický model Bulgari Aluminium Chronograph je nyní k dispozici v celočerném provedení s novým chronografem. Klasická černo-bílá varianta byla opatřena stejným strojkem pro hladké měření času. Oba modely mají 41milimetrové pouzdro, které je ve srovnání s předchozím 40milimetrovým o něco velkorysejší. Model Bulgari Aluminium Chronograph vyhrál v roce 2020 cenu GPHG Iconic Watch Prize. Nedávno také získal ocenění Red Dot Best of the Best 2023. Tyto úspěchy jsou objektivním důkazem originálního designu, statutu ikony a výrazného moderního stylu.

Černá či bílá: nový chronograf

V roce 1998 se design hodinek Bulgari Aluminium, s bílým číselníkem a výraznými černými sčítači, postaral o senzaci. O dva roky později značka představila ikonický model v nové verzi, která zůstala věrná originálnímu a nadčasovému designu. Značka Bulgari staví na expertních znalostech mechanických strojků, převratných konstrukčních technikách a prémiových materiálech. Hodinky se tak dočkaly kompletního přepracování a těšit se tak můžeme na působivé detaily, jako je letecká slitina hliníku 6028 či pryž FKM – nejodolnější pryž používaná v hodinářství. Nová verze těchto hodinek, která přichází na trh letos na jaře, vypadá stejně elegantně se stylovým oblekem i výrazným outfitem. Je opatřena novým typem chronografu a má o něco větší pouzdro (41 mm místo původních 40 mm). Bulgari Aluminium jsou k dispozici ve dvou nových designových variantách. První pracuje s ikonickým černobílým číselníkem a novým strojkem. Druhá zaujme černým číselníkem, který těmto okouzlujícím hodinkám propůjčí ještě více sofistikovaného stylu.

Model má hladké, hliníkové pouzdro s titanovým dýnkem s úpravou DLC pro delší životnost a odolnost proti poškrábání. Černá pryžová luneta s dvojím logem propůjčuje hodinkám s voděodolností do 100 metrů sportovnější esprit. Černý či bílý číselník zdobí černé sčítače, ručky a indexy jsou luminiscenční. Hodinky tak mají dobrou čitelnost i za špatných světelných podmínek. Mechanický automatický strojek B381 s chronografem a datem se postará o precizní měření času. Korunka a tlačítka chronografu jsou vyrobeny z titanu s vrstvou DLC pro extra odolnost. Jedním s nejikoničtějších prvků modelu Bulgari Aluminium je černý pryžový náramek, který dokonale kombinuje styl a komfort s inovativním designem a promyšlenou konstrukcí. Náramek s aluminiovými spoji je oslavou kvality a inovace, atributů neoddělitelně spjatých se značkou Bulgari. Hliníková trnová spona je další zárukou bezpečného a komfortního nošení.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.