Sociální sítě
Nahoru

Pravda je v umění: Zadig&Voltaire

Nové ztvárnění ikonické This is Her! je zde. Parfumérka Robertet Sidonie Lancesseur s touto vůni opět objevuje novou oblast. This is Her! Zadig Dream zůstává ódou volnosti, módy a rock’n’rollu, ale nyní je obohacena o novou krativní energii plnou chuti do cestování.

This is Her! Zadig Dream (100 ml/3 100 Kč) bude v nabídce exkluzivně v parfumériích Douglas

This is Her! Zadig Dream počíná kombinací ovocných tonů jako je broskev a grepfruitová kůra. Tato živá dvojice skvěle zachycuje vzrušení a očekávání, které cítíte, než se vydáte vstříc novému dobrodružství. Hned poté vstupují do popředí tóny jasmínu a konvalinky, které vnášejí nový život do typické souhry kaštanového krému a dále tak zvýrazňují pocit svobody. Santalové dřevo pak celou směs spojuje dohromady a dodává jí zvláštní rock’n’rollový nádech. Opojné tóny pižma a benzoinu pak vše spojují v naprostou touhu po útěku a dobrodružství.

Tato vůně výpráví příběh exotického snu. Během prvních pár chvil záchvěv grapefruitu připomene impulzivního a dobrodružného ducha útěku. Tóny divokého jasmínu a konvalinky se spojí v tanci, aby umocnily touhu otevřít se a objevovat svět za hranicemi známého,” prozrazuje pafumérka Sidonie Lancesseur.

Nový závan svobody, který Vás vezme na cestu. Vůně, která vyjadřuje vaši jedinečnou kreativitu. Umělecký parfém, který přenáší ikonickou růžovou Zadig&Voltaire v opojné aroma, které je trendy a nadčasové.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.