Sociální sítě
Nahoru

Nové barvy v kolekci kufrů Montblanc #MY4810

Montblanc rozšiřuje nabídku cestovních zavazadel o nové odstíny kufrů pro všechny, kdo na svých obchodních i soukromých cestách hledají elegantní a zároveň funkční řešení.

Ať už je cílová destinace nebo cesta do ní jakákoliv, svoboda poznávat svět přináší nekonečné množství nezapomenutelných zážitků. Na oslavu znovuobjeveného ducha cestování oživuje Montblanc svou kolekci zavazadel Montblanc #MY4810 výběrem nových sezónních barev. Kufry jsou k dispozici v různých variantách a velikostech pro větší využitelnost a více stylových možností.

Nové odstíny jsou inspirovány nejnovějšími koženými kolekcemi značky pro podzim/zimu 2023. Tmavě šedá v odstínu forged iron, britská zelená a ottanio – petrolejově modrá – jsou k dostání ve třech velikostech kabinových zavazadel: kompaktní kabinový, kabinový a kabinový s kapsou. Kufr v tmavě šedém odstínu je vyráběn také ve střední velikosti.

Aktualizovaná kolekce zavazadel Montblanc #MY4810 je kvalitním a spolehlivým doplňkem pro každého moderního cestovatele či neohroženého dobrodruha. Polykarbonátové kufry se vyznačují jemně strukturovaným lesklým povrchem a nově i větší verzí emblému Montblanc. Díky tichým kolečkům s kuličkovými ložisky s rozsahem 360° a teleskopickému madlu s koženou rukojetí, nastavitelnému na několik stupňů, je manévrování s kufrem praktické a pohodlné. Uvnitř zavazadla se nachází interiér s černou podšívkou a praktickými kapsami rozdělenými zipem, umožňujícími udržet všechny věci uspořádané. Každý kufr lze personalizovat pomocí visačky na zavazadlo a tří jmenovek, které jsou nabízeny v černé, modré a červené barvě.

Sbalte si kufr, vezměte pas a vydejte se na letiště. Zavazadla Montblanc dodají styl, funkčnost a spolehlivost, které na svých cestách za byznysem či odpočinkem potřebujete, a můžete se tak soustředit na to nejdůležitější: objevování světa.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.