Sociální sítě
Nahoru

Kosmetický salon By Femme otevírá novou pobočku v pražských Dejvicích

Kosmetický salon By Femme oznámil otevření nové pobočky v prestižní čtvrti Prahy, v Dejvicích. Nový salón přinese klientům nejen luxusní prostředí, ale také širokou nabídku neinvazivních ošetření, které jsou založeny na nejnovějších japonských a korejských technologiích.

Salon nabízí široký výběr osvědčených a účinných kosmetických procedur, včetně oblíbených procedur kosmetikou Miracletox a Thesera, ošetření vzduchovou jehlou Air-in a ošetření novinkou z Japonska – Release Cutter. Tato revoluční neinvazivní metoda na fascie využívá speciální technologii, která efektivně promasíruje, stimuluje a vyhladí pleť.

Jsme nadšeni, že můžeme přinést tuto novou úroveň kosmetických služeb do Dejvic a okolních čtvrtí. Naším cílem je poskytovat našim klientům pouze ty nejlepší a nejmodernější ošetření,“ říká Hana Olscher a Marcela Beranová. Kosmetický salon By Femme je již dlouho známý svým profesionálním a osobním přístupem k péči o krásu. Nová pobočka v Dejvicích nám umožní lépe uspokojit rostoucí poptávku po inovativních kosmetických službách v Praze.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.