Sociální sítě
Nahoru

Luxusní zahradní altány: Ideální prostor pro odpočinek, pohodu a zábavu

V rozsáhlé kategorii zahradních altánů nabízíme nově široký sortiment kvalitních altánů pro dokonalou venkovní relaxaci. Vybírat si můžete z různých typů altánů, včetně luxusních altánů z cedrového dřeva, které vás okouzlí svou přirozenou krásou a dlouhou životností. Prožijete jedinečné chvíle v harmonii s přírodou ve svém vlastním zahradním ráji. Zahradní altány poskytnou ideální prostor pro odpočinek a pohodu, ať už trávíte čas s rodinou, hostíte večírky nebo si jednoduše užíváte klidné chvíle venku. Nechte se inspirovat naší širokou nabídkou a vyberte si ten nejlepší zahradní altán pro vaši zahradu. Více na www.mountfield.cz.

Cedrové dřevo

Jde o vzácný druh dřeva, které přináší do altánu neodolatelný šarm. Cedr je známý svou přirozenou odolností vůči hnilobě, hmyzu a povětrnostním vlivům. Jeho jemná textura a příjemná vůně dodávají altánu teplý a příjemný charakter. Cedrové dřevo s postupem času získává na kráse a díky trvanlivosti a přirozenému odstínu bude altán vypadat elegantně a vkusně i po mnoho let.

Elegantní doplněk vaší zahrady

Vytvořte si jedinečné místo v zahradě s naším zahradním altánem Gazebo BRURI z cedrového dřeva. Jeho valbová střecha je vyrobená z kvalitní hnědé oceli a polykarbonátu a spolehlivě vás ochrání před sluncem i deštěm a zároveň umožní pronikání přirozeného světla díky vestavěnému světlíku. Altán o rozměru 393 × 335 cm propojuje přírodní krásu cedrového dřeva s moderními prvky a poskytuje příjemný prostor pro relaxaci nebo společenská setkání s rodinou a přáteli. Vestavěné dvojité kolejnice, umožňují snadné zavěšení sítě proti komárům nebo závěsu pro větší soukromí.

Klidné místo pro relax

Připravte si unikátní prostor ve vaší zahradě s naším elegantním zahradním altánem Gazebo RAPI z cedrového dřeva. Jeho kvalitní valbová střecha z hnědé oceli a polykarbonátu vás spolehlivě ochrání před slunečními paprsky i deštěm a zároveň umožní pronikání přirozeného světla díky vestavěnému světlíku. Altán o rozměrech 273 × 273 cm kombinuje přírodní krásu cedrového dřeva s moderním designem a poskytuje příjemný prostor pro relaxaci nebo setkávání s rodinou a přáteli. Vestavěné dvojité kolejnice umožňují snadné připevnění sítě proti komárům nebo závěsu pro větší soukromí. Více o produktu i ceně na www.mountfield.cz.

Stylový klenot vaší zahrady

Vytvořte si obývací pokoj pod širým nebem a vytvořte si oázu klidu na vaší zahradě. Osmihranný altán Gazebo EGGI z cedrového dřeva o rozměrech 395 × 395 cm vás ochrání před sluncem i deštěm. Dvoupatrovou větranou střechu z kvalitní oceli s dvouvrstvým práškovým nástřikem v černé barvě podpírají rámy z cedrového dřeva. Tento altán kombinuje přírodní krásu dřeva s moderním designem a poskytuje příjemný prostor pro relaxaci nebo setkávání s rodinou a přáteli. Vestavěné dvojité kolejnice umožňují snadné připevnění sítě proti komárům nebo závěsu pro větší soukromí.

Oáza klidu na vaší zahradě

Vytvořte si obývací pokoj pod širým nebem a vytvořte si oázu klidu na vaší zahradě. Čtvercový altán Gazebo PAPS z cedrového dřeva o rozměrech 335 × 335 cm vás ochrání před sluncem i deštěm. Dvoupatrovou větranou střechu z kvalitní oceli s dvouvrstvým práškovým nástřikem v černé barvě podpírají rámy z cedrového dřeva. Tento altán kombinuje přírodní krásu dřeva s moderním designem a poskytuje příjemný prostor pro relaxaci nebo setkávání s rodinou a přáteli. Vestavěné dvojité kolejnice umožňují snadné připevnění sítě proti komárům nebo závěsu pro větší soukromí.

Šarmantní stánek pohody

Plánujete zahradní slavnost s rodinou či přáteli nebo si chcete jen tak posedět venku s knihou a dobrým pitím a současně mít jistotu, že vám plány nezkazí rozmary počasí? To hravě vyřeší prostorný zahradní altán Gazebo KALDI o rozměru 366 × 307 cm. Jeho základem je pevný ocelový rám s ochranným nátěrem proti rezavění. Altán má uzavíratelné síťové bočnice se všech stran, které vás chrání před dotěrným hmyzem. Dvoupatrová valbová střecha je vyrobena z kvalitní oceli a ošetřená práškovým nástřikem. Má průchod proti silnému větru a spolehlivě vás ochrání před sluncem i lehkým deštěm.

Vzdušný palác odpočinku

Plánujete zahradní slavnost s rodinou či přáteli nebo si chcete jen tak posedět venku s knihou a dobrým pitím a současně mít jistotu, že vám plány nezkazí rozmary počasí? To hravě vyřeší prostorný zahradní altán Gazebo TORRE o rozměru 385 × 324 cm. Jeho základem je pevný ocelový rám s ochranným nátěrem proti rezavění. Altán má uzavíratelné síťové bočnice se všech stran, které vás chrání před dotěrným hmyzem. Dvoupatrová valbová střecha je vyrobena z kvalitní oceli a ošetřená práškovým nástřikem. Má průchod proti silnému větru a spolehlivě vás ochrání před sluncem i lehkým deštěm.

Obývací pokoj pod širým nebem

Vytvořte si jedinečné místo v zahradě s naším zahradním altánem Gazebo ERNIR z cedrového dřeva. Jeho valbová střecha je vyrobená z kvalitní hnědé oceli a polykarbonátu a spolehlivě vás ochrání před sluncem i deštěm a zároveň umožní pronikání přirozeného světla díky vestavěnému světlíku. Altán o rozměru 393 × 452 cm propojuje přírodní krásu cedrového dřeva s moderními prvky a poskytuje příjemný prostor pro relaxaci nebo společenská setkání s rodinou a přáteli. Vestavěné dvojité kolejnice, umožňují snadné zavěšení sítě proti komárům nebo závěsu pro větší soukromí.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.