Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton představuje formální pánskou módu inspirovanou novými kódy moderní elegance

Nadčasová business klasika se soustředí na zajímavé kousky pro každodenní nošení vyrobené z exkluzivních materiálů. Těšit se můžete na jednořadé obleky a kabáty i pevné košile s proužky a dalšími vzory, které nadchnou čistými liniemi a lichotivými střihy.

Kožené tašky – jako grafitově šedá Keepall Damier Graphite, Taiga a Lockit Millesime – dokonale ladí se sezónní obuví. Váš outfit stylově doplní mokasíny Sorbonne, perka Varenne Chelsea či kožené polobotky v odstínech koňaku, tabáku, temně modré nebo černé. Nabídku doplňují drobné kožené doplňky, pásky Vendome a LV Skyline, kašmírové šály a nové variace cestovní tašky Horizon v klasické černé či grafitovém vzoru Damier.

Pro oslavy a speciální příležitosti se výborně hodí večerní modely Louis Vuitton, které nabízí nadčasovou sofistikovanou klasiku i moderní trendy. V nabídce zaujmou smokingy Starry Night, modely z tónovaného žakáru Thistles, zdobného Monogramu Eclipse i moderního a svěžího kára LVTangles.

Dokonalými doplňky pro tuto příležitost budou polobotky Louis Vuitton Varenne z lesklé černé kůže, taška Keepall nebo subtilní taštička na pásku Fastline z linie LV Aerogram.

Vyznavače ležérní módy jistě osloví moderní variace oblíbených pánských modelů značky Louis Vuitton. Patří mezi ně například semišová kožená bunda nebo mikiny a kardigany s kontrastním, dvoubarevným žakárovým motivem na rukávech.

Mezi nejvýraznější kousky nadcházející sezóny patří dvouřadá bunda, která je po celé ploše zdobená motivem LV Crosses, košile s krátkým i dlouhým rukávem a motivy Monogram Eclipse a Monogram Wave, a polobotky Voltaire s motivem LV v bílé, neónově zelené nebo tónované variaci. Pro kratší cesty a úniky ze stereotypu všedních dnů se ideálně hodí batoh LV Aerogram, či ploché tašky Taurillon a Eclipse.

V roce 2023 Louis Vuitton pokračuje ve spolupráci se společností Domaine des Massifs. Úspěšná linie Cuir Millesime se rozrůstá o novou exkluzivní tašku Georges Tote. Tento výrazný kousek je vyrobený z prémiové zrnité kůže a pojmenovaný po synovi Louise Vuittona, který byl velkým zastáncem tradičního francouzského savoir-faire. Taška Georges Tote má uhlazené linie a strukturovaný design, který podtrhuje přirozenou krásu použité kůže. Díky rafinovanému systému uzavírání S-Lock v ní budou všechny vaše nezbytnosti opravdu v bezpečí. Nový model má nastavitelný, odnímatelný popruh z černé nebo zeleno-šedé kůže, který umožňuje všestranné možnosti nošení.

Nepostradatelnými doplňky pro nadcházející sezónu jsou kašmírové šály a čelenky v paletě sofistikovaných odstínů, a také kožené čepice. Nový výběr brýlí zahrnuje hranaté pilotky se zelenými čočkami a kovovou obrubou ve zlatém tónu, a acetátové obroučky v mramorovém efektu s trendy hranatými čočkami.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.