Sociální sítě
Nahoru

Vinný bar Le Terroir: Perla vinné scény Prahy

Pokud vínem vysloveně nežijete, možná se k vám ještě nedonesly zvěsti o novém gastronomickém skvostu v centru Prahy 1.

Le Terroir, restaurace a vinný bar ve francouzském stylu, se rychle stal místem setkávání milovníků vína a vysoce kvalitní kuchyně. Srdce návštěvníků si získává hlavně díky svému unikátnímu konceptu, luxusnímu interiéru a nepřebernému výběru vynikajících vín z nejlepších regionů Francie i dalších oblastí.

Hned jak vstoupíte do inspirativního interiéru, ocitnete se v atmosféře, která kombinuje moderní eleganci s pohodlím a šarmem. Stylový design, zdobený prvky z přírodních materiálů, vytváří dokonalé prostředí pro relaxaci či neformální schůzku v samém srdci města.

Mimo paletu exkluzivních vín vás okouzlí i nevšední lahůdky k vínu, jako je třeba signature dish Tarte Flambée (alsaský slaný koláč). Ochotný a mimořádně znalý personál vám pak pomůže najít perfektní vinné párování, díky kterému se váš pobyt v podniku stane nezapomenutelným.

Pokud by vám snad hlavní prostor neměl stačit a stáli byste o posezení venku nebo o přidané soukromí, bar nabízí i zahrádku ve vnitrobloku nebo uzavřený salonek pro uzavřenou společnost. Gurmáni, someliéři a milovníci vytříbených potěšení v životě: pokud stojíte o nový zážitek a chcete si udělat krásný večer nebo stylovou pracovní schůzku, s Le Terroir rozhodně neuděláte chybu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.