Sociální sítě
Nahoru

Zažij Francii: Veletrh v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague se stává hostitelem dvoudenního francouzského veletrhu Zažij Francii, který se uskuteční ve dnech 8. – 9. září 2023 na nádvoří hotelu. Tato událost je věnována francouzské kultuře, gastronomii a hudbě a má za cíl nabídnout návštěvníkům zážitek, který je co nejvíce autentický. Bude to jedinečná příležitost pro všechny, kteří milují Francii nebo touží poznat její bohatou kulturu.

Užijete si rozmanitost francouzské kuchyně, od klasických sýrů a čerstvého pečiva až po regionální speciality, jako jsou Quiche Lorraine, Tartiflette, Foie Gras, Coq au Vin a Cassoulet, které vám budou servírovány na stáncích s delikatesami.

K tradičním francouzským delikatesám si budete moci dopřát vybraná vína z renomovaných francouzských regionů, jako je Bordeaux a Loira, a další francouzské nápoje, včetně koňaku, armagnacu a šampaňského. A samozřejmě si nezapomeňte nechat místo na sladké požitky! Nabízíme klasické francouzské dezerty, jako je Crème Brûlée a Cheesecake, a celou řadu vynikajících zákusků, které zaručeně potěší vaše chuťové buňky.

Na programu budou živá hudební vystoupení, která vám přiblíží kouzlo francouzské hudby různých žánrů. Můžete se těšit na romantické melodie, které Francie nabízí. Hudební atmosféru doplní další umělecká vystoupení, která oživí celou událost.

Kromě toho bude k dispozici bohatý doprovodný program, včetně sobotní módní přehlídky, která vám představí nejnovější trendy ve světě módy. Veletrh se bude konat v následujících časech: v pátek od 15:00 do 22:00 hodin, v sobotu od 11:00 do 22:00 hodin. Cena vstupného činí 200 Kč a zahrnuje welcome drink.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.