Sociální sítě
Nahoru

Tereza VU se po dvouleté pauze vrací zpět do businessu

Ve středu 6. 9. otevřela Tereza VU, návrhářka luxusního spodního prádla s důrazem na kvalitní materiály, precizní střihy a bezchybné provedení, svůj nový ateliér. Spolu s tím, v rámci letošního Mercedes Benz Prague Fashion Weeku, exkluzivně představila i svou novou capsule collection. Tu navrhla právě pro tuto příležitost.

Kolekce je inspirována zdobným prostorem Pařížské 11, kde se nový ateliér nachází. Skládá se z pěti setů a každý z nich je propracovaný do nejmenších detailů. Vrstvené francouzské krajky, hedvábí, precizní střihy s haute couture prvky. Jak sama Tereza VU říká, je to velice náročná ruční práce.

Všechno prádlo šiji na míru a každá klientka se ke mně může objednat a společně vybereme to, co jejímu stylu a typu postavy nejlépe sedne. Ale to, co jsem promítla do nové mini kolekce, je přesně můj styl. Éterické, snové, originální spodní prádlo s příběhem. To mě baví. Nové prostory jsem si zamilovala na první pohled a věřím, že pro mě budou ještě velkou inspirací,“ prozrazuje Tereza.

Zpět do Prahy se Tereza VU vrátila z Londýna, kde vystudovala prestižní London College of Fashion. Vrátila se proto, že, jak sama říká, krásné české ženy a krásné spodní prádlo k sobě neodmyslitelně patří. Dnes se pravidelně účastní prestižních módních akcí jako je například Mercedes Benz Prague Fashion Week.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.