Sociální sítě
Nahoru

Americká tenisová asociace obnovila partnerství se společností Tiffany & Co.

Americká tenisová asociace (USTA) oznámila, že podepsala obnovení víceletého partnerství se společností Tiffany & Co., aby i nadále fungovala jako oficiální partner trofejí na US Open.

Stejně jako v posledních 37 letech bude Tiffany & Co. vyrábět trofeje prezentované na US Open, včetně vítězných trofejí pro šampiony dvouhry mužů a žen. Památné trofeje jsou repliky stejné velikosti vytvořené pro každého vítěze, které si odnese domů jako osobní, trvalou památku svého vítězství.

A co čeká hráče a návštěvníky letos? Vůbec poprvé bude Tiffany & Co. na místě poskytovat okamžité ruční rytí mužských i ženských singlových trofejí. Každý šampion dvouhry tak bude nyní moci opustit US Open se svou vyrytou upomínkovou trofejí v ruce.

Vzhledem k tomu, že US Open letos slaví 50. výročí udělení rovných peněžních odměn mužům a ženám, Tiffany & Co. dále předvede svou podporu rovnosti vytvořením speciálních cen za celoživotní přínos a leadership.

Poprvé za celou dobu trvání US Open také Tiffany & Co. představuje speciální stánek na South Plaza, který návštěvníkům poskytuje imersivní zážitek zdůrazňující dědictví značky spojené s tenisem a společnou historii Tiffany & Co. a USTA. Instalace zahrnuje stěny sestavené z tenisových míčků v barvě Tiffany Blue® a také speciální zrcadlo Snap AR Mirror. K vidění jsou samozřejmě i mistrovské trofeje USTA mužů a žen ve dvouhře.

Trofeje US Open jsou každý rok ručně vyráběny v historické Tiffanyho dílně v Cumberlandu na Rhode Islandu a jsou sofistikovanou poctou turnaji a proslulým symbolem světoznámého řemeslného umění značky Tiffany.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.