Sociální sítě
Nahoru

Hublot představil exkluzivní kolekci Essential Grey

Když se barvy kombinují, ztrácejí svou jedinečnost. Z této premisy vznikla kolekce Essential Grey: jedna barva, jeden model, jen jednou za rok, exkluzivně online. Hodinářská společnost Hublot tímto konceptem oslovuje jak nejnáročnější sběratele, kteří postupně do své sbírky zařazují jednotlivé vintage modely, tak i příležitostné fanoušky kolekce ‚Essential Grey‘, kteří s očekáváním hledají ten pravý model pro sebe. Hublot nyní uvádí jedinečný model ‚Spirit of Big Bang Essential Grey‘ v limitované edici 100 kusů, dostupný výhradně na hublot.com.

Hublot se tentokrát rozhodl pro čistě online prodej, což odráží snahu značky dát všem rovnou šanci vlastnit tento výjimečný model, a to bez ohledu na to, zda žijí blízko jednoho ze 130 butiků. Model z roku 2023, omezený na 100 kusů, je navíc dvakrát vzácnější než jeho předchůdce z roku 2022, který vyšel v limitované edici 200 kusů.

Letošní hvězdou kolekce Essential Grey je model Spirit of Big Bang. Tento ikonický model, typický svým obdélníkovým tvarem, je vyroben z čistého titanu. Cílem bylo vystihnout barevné nuance titanu a vytvořit tak základ pro Essential Grey variantu. K této příležitosti byla zvolena kombinace s kaučukovým řemínkem ve stejném odstínu s černým lemováním.

Do detailu propracovaná je také každá část strojku. Výrobce si nejen pohrál s kombinací úprav zakončených povrchů: leštěné, s vyrytými liniemi, zrnitým povrchem, luminiscentní hodinové indexy, ručičky pokovené rhodiem. Navíc, aby byl čas lépe čitelný, byla také zavedena světlejší varianta šedé „Essential Grey“ například na datovém disku nebo registrech chronografu.

Spirit of Big Bang Essential Grey je k dispozici jen v limitovaném počtu 100 kusů, výhradně online na hublot.com. Stejně jako u některých modelů Hublot prodávaných online je tato digitální nabídka spojena s kompletním servisem Hublot. Služba je aktivována v okamžiku prodeje, kdy jsou hodinky zaregistrovány u Hublot, a dává nárok na kompletní servis hodinek zdarma po uplynutí záruky. Od obnovení původního vzhledu, přes obnovu vodotěsnosti, generální opravu strojku až po kontrolu kvality.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.