Sociální sítě
Nahoru

Nová estetická klinika v samém centru historické Prahy

Maiselova ulice v Josefově se nyní může pyšnit novou klinikou estetické medicíny FACE EXPERT, která je zaměřená na poskytování nejkvalitnějších služeb v oboru, nejnovější postupy a poznatky uplatňované individuálně každému klientovi. Na klinice působí nejlepší lékaři z Čech i zahraničí.

Vedoucí lékařkou a majitelkou je MUDr. Zuzana Macko, která je ikonou současné estetické medicíny. Po získání první atestace z dermatologie ve fakultní nemocnici na Bulovce, se plynule přesunula do pole estetické medicíny. Během svého dosavadního působení ovlivnila celou generaci dermatologů, zpopularizovala toto odvětví medicíny mezi lékaři a stala se pro ně trendseterem.

MUDr. Zuzana Macko je mezinárodní školitelkou výplňových materiálů značky Restylane a jedinou certifikovanou školitelkou produktu Sculptra v České a Slovenské republice. Dále je národní školitelkou pro firmu Teoxane a Merz Aesthetic v České republice.

Je členkou nejvýznamnějších mezinárodních společností v estetické dermatologii. Lze jmenovat SELM – Společnost estetické a laserové medicíny ČLS J.E.P., IMCAS Academy – International Master Course on Aging Science, AMWC Academy – Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress či AMS – Aesthetic Multispecialty Society.

Současně je specialistkou na zákroky napříč celého spektra estetické dermatologie a dermatochirurgie. Svoje znalosti nabyté na nesčetných zahraničních stážích a kongresech neustále aktivně zdokonaluje a předává dál.

Pod záštitou vlastní školící akademie „by Dr.Macko“ aktivně školí lékaře ve svých autorských aplikačních technikách. Založení vlastní kliniky Faceexpert je logickým vyústěním, kariérním posunem, a hlavně další možností, jak pozvednout úroveň estetické medicíny. Klinika Faceexpert přináší komplexní přístup a ošetření, které na současném trhu v České republice nemá obdobu.

Pozor estetická klinika není jen o botulotoxinu a kyselině hyaluronové. Existuje množství zákroků, které pomohou pleť sjednotit, rozzářit a ve spojení se správnou kosmetikou nekonečně omladit.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.