Sociální sítě
Nahoru

Ruby Red: nová vůně Trussardi

Po vůních Trussardi a Pure Jasmine přichází čas na Ruby Red, t řetí ekologicky udržitelný parfém, který Trussardi Parfums věnuje novým hodnotám moderní ženskosti. Hlavní roli v něm hraje vášeň, kterou ženy vyjadřují, když čelí různým oblastem života, jako jsou láska a práce, přátelství a mateřství, angažovanost v ochraně životního prostředí a fyzické i psychické úsilí potřebné k udržení kroku s neustále se rozvíjející společností.

Vzorem pro parfém Ruby Red se stala žena, která je elegantní, odvážná, nezávislá, svobodná a neohrožená. Právě tyto vlastnosti symbolizuje orchidejově růžová barva – Ruby Red. Jedná se o sytý růžový odstín, s nádechem purpurové a zároveň s chladným dotekem modré, inspirovaný květy orchidejí z rodu Cambria.

Mistři parfuméři Julie Massé, Violaine Collas a Alex Lee vytvořili parfém Ruby Red podle metody Green Motion, která je patentovaná společností Mane a měří ekologický dopad vůně. Tento revoluční udržitelný projekt zahrnuje organické pěstování surovin a extrakci vonných molekul pomocí nejmodernějších nástrojů vyvinutých s důrazem na ochranu životního prostředí.

V přísném hodnocení podle systému Green Motion získal parfém Ruby Red 53 bodů za ekologickou kompatibilitu. Mezi nejvýznamnější přednosti tohoto omamného veganského parfému patří bio esenciální olej ylang- ylang pocházející z organických plantáží, extrahovaný dle nejmodernějších kritérií pro ekologickou produkci. Stejně významný je bergamot původem z I tálie. Vysoké skóre parfém získal také díky složce Orcanox, unikátní uměle vytvořené vonné sloučenině s velmi intenzivní a smyslnou vůní, vynikající příjemnými pižmovými, dřevitými a pudrovými nuancemi.

Ruby Red je naprosto neodolatelný parfém, stejně jako vášnivé ženy, které se staly jeho inspirací.

Tato vůně EDP patří do ovocné dřevité květinové vonné kategorie. Vrchní tóny se otevírají zářivou živostí bergamotu, která se snoubí s lahodnými akordy červeného ovoce a zázvoru. Vášnivý a rafinovaný charakter vůně exploduje v samotném srdci ( skořice, ylang- ylang, vanilková orchidej). Vůni v základu uzavírají odvážné tóny ( santalové dřevo, pačuli, Orcanox™), typicky používané spíše v pánských parfémech.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.