Sociální sítě
Nahoru

Proč je dobré vybírat kontaktní čočky od CooperVision?

Společnost CooperVision je globální lídrem v oblasti kontaktologické výroby. Její hlavní oblastí jsou kontaktní čočky, které díky kombinací různých parametrů vyhovují celé řadě pacientů, potřebujících korekci zraku.

Pobočky společnosti CooperVision nalezneme ve 12 státech v pěti různých kontinentech. Při výrobě kontaktních čoček využívá společnost nejnovější technologie, výrobní látky a speciální návrhy. Cílem společnosti je zlepšování kvality života nejen svých zákazníků, ale také svých zaměstnanců v oblasti zdraví očí.

Po mnoho let je společnost CooperVision považována za průkopníka kontaktologie. Čelní místo zabírá například ve výrobě torických kontaktních čoček, které pomáhají korigovat oční vadu astigmatismus. Nositelé kontaktních čoček od této společnosti se mohou spolehnout na nejlepší řešení, průlomové technologie a dokonalé provedení kontaktních čoček. CooperVision se silně zaměřuje na výrobu kontaktních čoček, které jsou mezi jejich uživateli velmi oblíbené. I to je důvod, proč CooperVision vyrábí komfortní a zdravé kontakntí čočky, které vyhovují široké mase jejich uživatelů. Kontaktní čočky CooperVision můžeme rozdělit na dva hlavní proudy. Kontaktní čočky Proclear a Biofinity. A jaké jsou jejich vlastnosti?

Výhody značek kontaktních čoček Proclear

Mezi kontaktními čočkami Proclear naleznete měsíční i jednodenní kontaktní čočky, ale také čočky astigmatické. Poskytují celodenní pohodlí a díky PC technologii jsou čočky velmi dobře snášeny celou řadou uživatelů. Tato technologie vytváří jedinečný materiál, který obsahuje molekuly Phosphorylcholine (PC). Tedy látku, která je přirozeně obsažena v lidských buňkách. Molekuly Phosphorylcholine (PC) na sebe dokonale váží vodu a čočkám tak dodávají maximální hydrataci. Tím je zajištěno celodenní pohodlí při jejich nošení a minimalizován vznik syndromu suchého oka.

Nabídka kontaktních čoček Proclear je velmi široká. Nalézt v ní můžete čočky pro korekci krátkozrakosti i dalekozrakosti, které jsou velmi dobře hodnoceny také mezi velmi náročnými uživateli.

Měsíční čočky Proclear poskytují korekci různým skupinám uživatelů.

Nalezneme mezi nimi čočky multifokální i torické. Všechny čočky jsou vyráběny v široké dioptrické škále a jsou skvělou volbou pro osoby, které vyžadují komfortní nošení a dokonalé vidění během celého dne. V řadě čoček Proclear nalezneme měsíční kontaktní čočky Proclear Sphere a Proclear Multifocal. I v této produktové řadě nalezneme také jednodenní kontaktní čočky Proclear 1 Day.

Výhody značek kontaktních čoček Biofinity

Měsíční čočky Biofinity patří mezi nejoblíbenější čočky od společnosti CooperVision.

Jejich mimořádné vlastnosti zajišťuje již třetí generace kontaktních čoček Biofinity.

Společnost CooperVision vyrábí čočky Biofinity ze silikon-hydrogelového materiálu AQUAFORM, ten zajišťuje celodenní hydrataci a okysličení vašich očí. Svou oblíbenost mezi uživateli získali čočky Biofinity díky vysokému komfortu nošení, dokonalejšímu vidění a optimálnímu přizpůsobení se očím uživatele. Troufáme si řídi, že jsou čočky Biofinity nejlepšími čočkami na trhu a to pro svou vysokou hydrataci a dokonalou propustnost kyslíku.

Patentovaný zaoblený tvar hrany čoček zaručuje jejich bezpečné nošení bez pocitu škrábání v oku. Jsou skvělou volbou pro pacienty trpícími syndromem suchého oka, protože čočky Biofinity mají zvýšenou odolnost vůči dehydrataci.

Kontaktní čočky Biofinity je možné, po domluvě s kontaktologem, nosit nepřetržitě po dobu 30ti dní. Je samozřejmě ale možné čočky večer z očí vyjmout, opláchnout je roztokem na kontaktní čočky a poté je uložit do pouzdra s roztokem.

Biofinity kontaktní čočky jsou asférické. Jsou vhodné pro astigmatiky i pacienty trpící presbyopií. Všem svým nositelům poskytují lepší vidění a dokonalejší kontrast. Nosit je mohou osoby s vetchozrakostí, astigmatismem, krátkozrakostí i dalekozrakostí. Skvělou volbou jsou také pro pacienty, kteří mají poškozený slzný film. To proto, že nedochází k tak rychlému vysušování čoček při jejich nošení jako u ostatních čoček.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.