Sociální sítě
Nahoru

Revoluční funkční prádlo s pečující silou mořských řas

Ačkoliv naší pleti se snažíme každý den věnovat maximální pozornost, na péči o pokožku našeho těla nám bohužel už mnoho času nezbývá. Drogerie ROSSMANN představuje limitovanou edici revolučního funkčního prádla CareWear, které se díky materiálu vyrobenému z mořských řas postará o vaši pokožku za vás. Ta je po jeho nošení dokonale vyživená a hebká na dotek. Součástí limitované kolekce dostupné od poloviny října ve vybraných prodejnách drogerie ROSSMANN jsou čtyři kusy oděvu ve třech velikostech – tílko, tričko s dlouhým rukávem, bike shorts a legíny.

Zjistili jsme, že české ženy stráví v průměru 182 hodin ročně péčí o pokožku, přičemž jejich pozornost je upřena zejména na obličej. Pokožku těla zanedbávají, většinou proto, že jednoduše nemají dostatek času. Jedinečná limitovaná kolekce nového funkčního prádla CareWear drogerie ROSSMANN je tak ideálním řešením, jak se o pokožku těla starat kdykoliv a kdekoliv.

Pro drogerii ROSSMANN je péče, ať už o druhé či sama o sebe, jednou z priorit. Jsem tudíž velmi rád, že vznikem exkluzivní, limitované kolekce oblečení CareWear přinášíme do České republiky revoluční řešení právě v této oblasti. Vše je vyrobeno lokálně a s využitím udržitelných postupů českých módních návrhářek,“ komentuje Vít Podešva, jednatel společnosti ROSSMANN.

Jedinečný Seacell v kombinaci s mořskými řasami

Základ oblečení CareWear drogerie ROSSMANN tvoří ekologický materiál Seacell. Ten se často používá jako alternativa k bavlně nebo vlně. Jedná se o vlákno, které je biologicky rozložitelné, vysoko savé, prodyšné a měkké. Samo o sobě je tedy jedinečné, ale když se navíc spojí s mořskými řasami, jak je tomu v oblečení CareWear, stává se opravdu speciálním. Díky tomu je CareWear ideálním pro aktivní životní styl, odvádí vlhkost, je prodyšné a odolné vůči bakteriím. Zároveň obsahuje minerály, antioxidanty a vitaminy z mořských řas, jako je například zinek, jód a vápník, které se během nošení vstřebávají přímo do pokožky a eliminuje volné radikály, které mohou být pro kůži škodlivé. Navíc oblečení neztrácí na účinnosti ani opakovaným praním.

Za nápadem, realizací a vytvořením unikátního packaging designu limitované kolekce oblečení CareWear stojí Product Design Hub IMMINENT a kreativní agentura DDB Prague, za střihy a provedení pak české módní návrhářky z Overall Office.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.