Sociální sítě
Nahoru

Bioline Jatò zaštítí spa v tureckém hotelu Bijal

Bioline Jatò, přední kosmetická značka specializující se na výrobu kvalitních produktů pro péči o pleť, spojila své jméno s letos otevřeným hotelem Bijal nacházejícím se na nejlukrativnějším místě turecké riviéry, tedy u města Side. Propojení místního spa s italskou ikonou s dlouholetou historií, píšící se už od roku 1979, bylo nasnadě – vždyť oba partneři razí tezi progrese a luxusního přístupu.

Jednou z hlavních předností značky Bioline Jatò je používání přírodních ingrediencí ve svých produktech. V jejich laboratořích pečlivě vybírají ty nejlepší suroviny ze všech koutů světa a kombinují je s moderním výzkumem a technologiemi. Výsledkem jsou tak inovativní produkty, které garantují opravdu skutečné výsledky.

Bioline Jatò navíc spolupracuje s renomovanými odborníky na pokožku a laboratořemi, aby zajistila nejnovější poznatky ve svém odvětví, a právě jejich sílu budete moci okusit i v Clubhouse Spa, které se nachází hned u vstupní brány do villas-only resortu Bijal.

Hotelový resort Bijal, otevřený letos před hlavní sezónou, bude mít otevřeno ve své první sezóně i přes zimu – a to díky velkému zájmu návštěvníků Evropanů. Turecko se totiž stává stále častěji navštěvovanou destinací v zimních měsících, neboť vysoké teploty v létě jsou pro mnohé nepřijatelné. Chladnější měsíce, jako je listopad, prosinec a leden, kdy zde teploty dosahují zhruba 20 °C jsou tak daleko příjemnější i pro objevování archeologických památek.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.