Služby | 16.10.2023 | Marek Zelený

Bioline Jatò zaštítí spa v tureckém hotelu Bijal

Bioline Jatò, přední kosmetická značka specializující se na výrobu kvalitních produktů pro péči o pleť, spojila své jméno s letos otevřeným hotelem Bijal nacházejícím se na nejlukrativnějším místě turecké riviéry, tedy u města Side. Propojení místního spa s italskou ikonou s dlouholetou historií, píšící se už od roku 1979, bylo nasnadě – vždyť oba partneři razí tezi progrese a luxusního přístupu.

Jednou z hlavních předností značky Bioline Jatò je používání přírodních ingrediencí ve svých produktech. V jejich laboratořích pečlivě vybírají ty nejlepší suroviny ze všech koutů světa a kombinují je s moderním výzkumem a technologiemi. Výsledkem jsou tak inovativní produkty, které garantují opravdu skutečné výsledky.

Bioline Jatò navíc spolupracuje s renomovanými odborníky na pokožku a laboratořemi, aby zajistila nejnovější poznatky ve svém odvětví, a právě jejich sílu budete moci okusit i v Clubhouse Spa, které se nachází hned u vstupní brány do villas-only resortu Bijal.

Hotelový resort Bijal, otevřený letos před hlavní sezónou, bude mít otevřeno ve své první sezóně i přes zimu – a to díky velkému zájmu návštěvníků Evropanů. Turecko se totiž stává stále častěji navštěvovanou destinací v zimních měsících, neboť vysoké teploty v létě jsou pro mnohé nepřijatelné. Chladnější měsíce, jako je listopad, prosinec a leden, kdy zde teploty dosahují zhruba 20 °C jsou tak daleko příjemnější i pro objevování archeologických památek.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz