Sociální sítě
Nahoru

Módní značka Haynaliy oslavuje originalitu

Ve světě, kde je móda dynamickým vyjádřením individuální osobnosti, se do popředí dostává oblečení šité na míru. To je perfektně přizpůsobené nejen postavě, ale i vlastnímu jedinečnému stylu, požadavkům na komfort a kvalitu materiálů. Pokud toužíte po sebevědomém a osobitém šatníku, nebo si jen chcete dopřát životní restart, spolehněte se na umění zakázkového krejčovství.

Luxury modest fashion brand Haynaliy vytváří módní kousky pro každou ženu toužící po originálním, kvalitním a perfektně padnoucím oblečení. Klíčem úspěchu značky není jen nadšené odhodlání zakladatelky, módní návrhářky Julia Haynaliy a její smysl pro precizní krejčovskou práci, ale i využití kvalitních materiálů z Itálie a schopnost propojit uměleckou tvorbu s nadčasovým designem.

Ateliér Haynaliy najdete na jedné z nejluxusnějších adres v Praze – v Pařížské ulici. Právě na tomto místě, které je módou protkané skrz naskrz, vznikají modest fashion modely i samotné návrhy.

Julia dbá zřetel nejen na aktuální módní trendy, ale i představy, požadavky a touhy svých klientek, díky čemuž vytváří jedinečná nositelná umělecká díla pro ženy, které se chtějí cítit výjimečné. To vše završuje empatický přístup a preciznost, díky nimž budete z ateliéru odcházet s úsměvem na tváři a dalším originálním módním kouskem ve svém šatníku.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.