Sociální sítě
Nahoru

Nová neurorehabilitace Sarema na Zbraslavi

Na pražské Zbraslavi se od října rozšířila nabídka zdravotní péče pro děti. V budově Charlotty Masarykové otevřelo svoji novou pobočku soukromé neurorehabilitační zařízení Sarema.

Od října přijímáme do terapií dětské pacienty s DMO, vývojově opožděné či s traumatickým poraněním mozku. Dále děti s poruchou autistického spektra (PAS) a děti s neurovývojovými poruchami, jako jsou např. ADHD, ADD, specifické poruchy učení a chování nebo narušené komunikační schopnosti,“ říká vedoucí fyzioterapeutka Sarema Irena Liscová.

Nové neurorehabilitační pracoviště najdete na pražské Zbraslavi, v ulici U Včely 176 v budově dětského domova Charlotty Masarykové a Centra služeb pro rodinu a dítě, což jsou příspěvkové organizace Hl. města Prahy. „Jsem ráda, že jsme navázali spolupráci s organizací Sarema, která pomáhá dětem se speciálními potřebami. Tyto děti jsou z velké části našimi klienty a vím, jak je pro ně důležitá kvalitní a dostupná terapeutická péče,“ řekla při slavnostním zahájení provozu ředitelka domova Radka Soukupová.

Mezi poskytované služby patří například Baby terapie. Ta je určena pro miminka s opožděným psychomotorickým vývojem, dále terapie KISS syndromu nebo program neuro-vývojové stimulaci, který řeší příčinu mnoha problémů chování či učení v důsledku přetrvávajících primitivních reflexů. Zdravotnické zařízení v současné době nemá smlouvy s pojišťovnami, proto jsou všechny služby plně hrazeny dle ceníku. Více informací na sarema.cz.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.