Sociální sítě
Nahoru

Victorinox přináší poklonu čínskému Roku Draka

Švýcarská preciznost se setkává s čínským zvěrokruhem v limitované edici Huntsman „Rok Draka 2024“. Victorinox každým rokem uvádí nůž Huntsman, který vítá čínský Nový rok a vzdává hold aktuálnímu znamení zvěrokruhu.

Kdysi byl drak ve staré Číně synonymem císařské moci, dnes představuje vznešenost, čest, štěstí a úspěch. Tento předmět má napomoci tomu, aby se rok 2024 stal rokem prosperity, ideálním pro cestování za svými sny.

Huntsman „Rok Draka 2024“ je poctou mocnému a silnému mýtickému stvoření, které je oslavováno a uctíváno v roce 2024. Tato edice, limitované šťastným číslem 8.888 kusů pro celý svět, je vyvedena v klasické červené barvě s živou kresbou zlatého draka.

Stejně jako drak, jsou i lidé narození v tomto roce obdařeni vrozenou odvahou, houževnatostí a inteligencí. Jsou nadšení, sebevědomí, nebojí se výzev a jsou ochotni riskovat. Jsou ctižádostiví a spíše, než po tradicích sahají po svých snech.

Každý Huntsman „Rok Draka 2024“ je společníkem pro život a zlatý drak nám připomíná, že v sobě máme sílu překonat jakoukoli překážku a dosáhnout úspěchu. Každý kapesní nůž je individuálně očíslován a spolu s certifikátem prezentován ve speciální dárkové krabičce. Je to ideální dárek pro lidi narozené v roce draka i nádherný kousek pro sběratele a turisty.

Limitovanou edici Huntsman „Rok Draka 2024“ můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Victorinox zaručuje, že všechny nože a nástroje jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Na každou položku se vztahuje doživotní záruk na jakékoliv vady materiálu a zpracování. Víctorinox se pyšní více než 135 lety zkušenostní s výrobou vysoce kvalitních nožů.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.