Sociální sítě
Nahoru

Unikátní styly s kolekcí Live to Explore

Paříž, Sydney a New York – každé město má svůj jedinečný styl. Kolekce Live to Explore to oslavuje a vyzývá k tomu, abyste kombinovali nástroje a doplňky k jakémukoli outfitu. Tito každodenní pomocníci, kteří jsou k dispozici v módních, svěžích a moderních designech, jsou připraveni pomoci při každé příležitosti.

Kapesní nože Victorinox jsou proslulé širokou nabídkou velikosti a funkcí. Červený nožík reprezentuje DNA značky, švýcarský přístup a oddanost vysoké kvalitě. Bez ztráty těchto důležitých hodnot mají nyní milovníci stylu a trendů možnost sladit svůj oblíbený nástroj se svým životním stylem a denním oblečením.

S novou kolekcí Live to Explore uvádí Victorinox na trh tři multitooly ve svěžím, módním a jedinečném designu spolu s odpovídajícím praktickým příslušenstvím. Pařížský styl je romantický a přirozený a přenese vás přímo do města lásky. Nabízí hravost s jemnými barvami a nádechem lehké sladkosti. Styl Sydney napodobuje aktivnější a dynamičtější životní styl, nabízí intenzivní barvy s nádechem svěžesti. Pro nadčasovou eleganci představuje New York Style dobře definované tvary, klasické barvy a nádech módy.

Každý ze tří stylů zahrnuje Victorinox Classic SD, Companion a oblíbený Swiss Card Classic – všechny s praktickými funkcemi jako jsou nůžky, pilník na nehty a čepel. Stylový balíček navíc obsahuje odpovídající doplňky v podobě kroužku na klíče, šňůrky na krk a pouzdra na karty. Jako speciální doplněk je Companion vybaven novou inovativní funkcí otvírání krabiček, která pomáhá obětem módy získat snadný přístup k jejich nejnovějším online nákupům. Ať už budoucnost přinese cokoli, je nejvyšší čas objevovat svět s těmito stylovými a praktickými nástroji.

Všechny tři styly můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Victorinox zaručuje, že všechny nože a nástroje jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Protože ochrana životního prostředí a udržitelnost jsou součástí DNA společnosti Victorinox, jsou její výrobky vyráběny, aby vám vydrželi po celý život. Na každý výrobek se vztahuje doživotní záruka na jakékoli vady materiálu a zpracování. Společnost Victorinox se pyšní více než 135 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních nožů ve Švýcarsku.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.