Sociální sítě
Nahoru

Vodka Stoli přichází s novým designem

Oblíbená lotyšská vodka Stoli představuje nový design svých lahví. Tato globální změna se projeví na všech trzích, kde se Stoli prodává. Na vodku v novém kabátku se tak můžete těšit i u nás v Česku.

Stoli je známá svým neustálým důrazem na kvalitu a inovaci a nový design lahví to jen potvrzuje. Nový vzhled vodky Stoli je moderní a elegantní, ale zároveň zachovává tradiční hodnoty značky. Dominantní je průhledná barva skla, která odhaluje jasně čirou tekutinu.

Vodku Stoli v nové láhvi je již možné zakoupit ve velkoobchodech nebo na www.1er.cz – zde je k dostání za 470 Kč/l.

Platí přitom, že i přes změnu designu kvalita a cena výrobku zůstává stejná. O oblíbenou vodku tak nikdo nepřijde. Díky čtyřnásobné destilaci a trojnásobné filtraci byla z kvalitní ozimé pšenice vyrobena vodka, která je jemná, a přitom příjemně hřejivá. Stoli se proto stala nedílnou součástí všech oslav, přípitků či příjemných chvilek, a po celém světě sbírá ocenění, jež si právem zaslouží.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.