Sociální sítě
Nahoru

Originální adventní kalendář Big Boy zpříjemní čekání na Vánoce

Česká firma Big Boy je největším výrobcem ořechových krémů u nás. V jejím sortimentu najdete i výživné ovesné kaše, ovoce v čokoládě či jiné chutné svačinky. Nyní přichází s novinkou v podobě netradičního Adventního kalendáře.

Historie adventních kalendářů sahá až do poloviny devatenáctého století – tehdy se ještě nejednalo o kalendáře pro děti plné sladkostí, jak je známe dnes, ale spíše o umělecká díla, která měla lidem připomenout biblické příběhy. Dvířka, coby symbol dosud neobjeveného tajemství, skrývala obrázky andělů nebo svatých. První kalendář, podobný tomu dnešnímu, vyšel až roku 1908. Tehdy se stal velkým trendem právě mezi dětmi, kterým krátil čekání na Štědrý den.

Na trhu existuje mnoho různých kalendářů, zaměřených například na ženy či na dospívající, kalendářem BigBoy potěšíte každého, kdo má rád ořechové krémy nebo lyofizované ovoce v čokoládě. Firma si získává zákazníky zejména nepřetržitou řadou novinek a také netradičními jmény svých výrobků.

V některé z 24 krabiček najdete krémy s názvy jako Stresciatela, Zlatonka nebo Big Bueno i sezonní limitky Medovník, Perníkové latté nebo dokonce Vaječňák. Nechybí ani Modrá malina – mrazem sušené ovoce v bílé čokoládě, obarvené do modra řasou spirulina. Adventní kalendář, který váží skoro dvě kila, vyrobila firma jen v omezeném množství kusů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.