Sociální sítě
Nahoru

Zážitková cesta na Velkou cenu Monaka 2024

Cestovní a zážitková agentura Ricard & Bonette postupně odhaluje své plány pro ročník 2024. V rámci nepřeberného množství automobilových akcí a dokonce i jedné cyklistické, plánuje také zážitkovou cestu na Velkou cenu Monaka 2024. Unikátní balíček, v hodnotě 230 000 Kč, však bude určený jen limitovanému množství zájemců.

Pro milovníky supersportovních vozů nabízíme možnost páteční půldenní vyjížďky ve vypůjčených supersportech poslední generace. Vystřídáte se za volantem aut, jako je Ferrari 296 GTB, Lamborghini Huracán Performante nebo Porsche 911 GT3. Každý́ vůz řídíte jednu hodinu, a to na těch nejúžasnějších silnicích v regionu přímořských Alp nad Côte d’Azur,“ prozrazuje plány Jakub Hanus, managing partner Ricard & Bonette. „Výlet zahrnuje zastávku v provensálské restauraci oceněné jednou hvězdou Michelin,“ dodává.

To bude ovšem pouze začátek. Cílem celé akce je pompézní Monako, jehož návštěva započne stylově – totiž velkolepou party. „Ve 20:30 vás řidič vyzvedne v hotelu a přepraví do Port Hercule, kde zažijete zahajovací GP party na jachtě. K tanci a poslechu hraje DJ a živá kapela. Čeká vás módní přehlídka, otevřený bar plný prémiových destilátů a samozřejmě bohaté občerstvení. Pěšky si navíc budete moci projít celý závodní okruh a na jachtu se kdykoliv vrátit,“ říká Jakub Hanus.

Burácení motorů započne až v sobotu po dopoledním příjezdu na třípatrovou loď. „Jelikož je od brzkého rána okruh uzavřený, na jachtu vás přepravíme menším člunem po moři. V průběhu dne zde bude servírováno bohaté občerstvení a oběd v bufetovém stylu. Neomezená konzumace nápojů včetně vína dvou barev a kvalitního šampaňského je součást balíčku. 44 metrů dlouhá jachta je vybavena několika TV obrazovkami tak, aby vám neuniknul žádný detail ze závodu,“ dodává Jakub Hanus. Zajímavostí také je, že jachta kotví na opravdu prestižní pozici v první linii přímo u trati mezi šikanou (Chicane) a táhlou levotočivou zatáčkou (Tabac).

V rámci VIP balíčku je také dokonalá večeře po dojeté klasifikaci, a to šestichodové degustační menu s párovanými víny v půvabné restauraci oceněné hvězdou Michelin nedaleko Saint-Paul-de-Vence.

Nedělní Velkou cenu sledujete z privátního apartmánu a jeho široké terasy. Z terasy vidíte na startovní rošt a celou přístavní část trati, máte výhled na 40 % závodního okruhu. Do apartmánu vás přijde pozdravit některá z osobností ze světa motorsportu. I zde bude servírován prémiový catering a k dispozici máte neomezený bar,“ dodává organizátor.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.