Sociální sítě
Nahoru

Katy Perry v nové kampani Dolce&Gabbana

Bezvýhradná a nepochybná oddanost, kterou má značka Dolce&Gabbana pro styl, práci, detail a samotnou módu, přežívá díky řemeslné zručnosti a vášni, genialitě a představivosti, a je formou čisté lásky vyprávěné jedinečnými a nadčasovými výtvory. Začátkem října, v rámci tohoto vesmíru smyslnosti, představila vůni skutečné oddanosti.

Devotion Eau de Parfum je esencí, která oslavuje krásu nejušlechtilejších životních hodnot a jiskry, která je naplněna vášní a vděčností spojenou se štědrostí, kterou má v jádru každý plnohodnotný vztah, kterého si člověk v hloubi svého srdce váží.

Marina Grande na Capri a její typické molo; plno starých rybářských lodí, vůně pomerančových květů a hluk radostného davu. A najednou pohleďte. Devotion Eau de Parfum film uvádí Katy Perry na dovolené na tomto azurovém ostrově během slunného středomořského dne. Když Katy dorazí na molo, zachytí letmý pohled místního mladého rybáře, kterého hraje Michele Morrone. A přesně v tuto chvíli se jejich osudy zkříží. Později se opět setkávají na večírku, kde si vyměňují vášnivé pohledy. Toto je začátek milostného příběhu a oddanosti, který je, jako drahocenná rakev, zapečetěný Nejsvatějším Srdcem.

Devotion Eau de Parfum je první průzračnou a požitkářskou vůní od Dolce&Gabbana. S názvem stejně podmanivým jako své složení je tato vůně jasným znázorněním DNA této značky. Tóny této vůně, které jsou uzavřené ve skvostném flakonu zapečetěným Nejsvětějším Srdcem přenesou Vaši mysl do blahého italského podnebí. Vyrobena v Itálii z prvotřídních surovin a podle přísných standardů vznešené parfumerie se Devotion rodí ze zkušeností a intuice Oliviera Crespa. Tento uznávaný parfumér odborně zachytil podstatu italství v tomto kontrastním výtvoru pro Vaše čichové buňky. Zpočátku průzračné tóny, které se v zásadě mění ve smyslné, svěžest oranžových květů se snoubí se sladkostí madagaskarské vanilky, zatímco kandované citrusy dodávají lákavý a požitkářský nádech.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.