Sociální sítě
Nahoru

Parfumerie Myskino otevřela svou druhou pobočku v Nerudově ulici

Po úspěšném fungování oblíbeného pražského obchodu s niche parfémy a kosmetikou Myskino, který na pražských Vinohradech otevřely před čtyřmi lety spolumajitelky Andrea Hájková a Hana Neubertová, se novým olfaktorickým zážitkům otevřely dveře dalšího unikátního prostoru.

Druhý butik Myskino, za jehož podobou stojí designérka Veronika Goldmannová a stylistka Klára Tománková a jehož vizuální identitu dotváří společnost Brandmark, se otevřel na nové adrese v samém srdci Prahy, v Nerudově ulici č. 27.

Minimalisticky skromný prostor na dohled od Pražského hradu nabízí místním fanouškům mimořádných vůní i návštěvníkům naší metropole ucelený výběr parfémových značek a interiérových vůní od lokálních tvůrců. „Jsme spolu s Hankou nesmírně rády za takovou příležitost a možnost, která se nám díky prostoru v Nerudově ulici naskytla. Díky němu můžeme nasměrovat naše ‚voňavé‘ podnikání zase o kus dál a pevně doufám, že i společně získat další niche parfémové nadšence“ dodává spolumajitelka Andrea Hájková.

Otevírací doba: pondělí až neděle 11:00 – 18:00

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.