Sociální sítě
Nahoru

Nové limonády, sirupy a vody ve znamení BOHO

Vychutnejte si bohémské zážitky s nápoji značky BOHO, které jsou vyrobeny z přírodních surovin bez přidaných konzervantů a obohaceny o šťávu citrusů yuzu. Ať už sáhnete po limonádě, sirupu, nebo vodě, okouzlí vás čistá chuť přírody.

Značka BOHO Life vás svými nápoji naladí na božskou vlnu. Přesně tak lehce se totiž budete cítit při jejich vychutnávání, ať už se do nich pustíte jen tak, nebo je zkombinujete v nějakém skvělém drinku. Tyto špičkové české produkty jsou vyladěny k dokonalosti a přinášejí zákazníkům příchutě, které reflektují nejen českou kulturu, ale také světové trendy.

Limonády BOHO nabízejí širokou škálu variant. Můžete si pochutnat na Malině, Zázvoru, Levanduli, Yuzu, Aperitivu či Višni. Každá z limonád je obohacena o štávu z yuzu, což je asijský „super“ citrus s bylinkovými tóny, který má příznivé účinky na lidský organismus. Nejlépe si je vychutnáte vychlazené.

Pokud byste si chtěli namíchat vlastní limonádu v poměru, který je pro vás ten nejchutnější, můžete si pohrát s BOHO sirupy v příchutích Levandule, Bezinka, Malina, Rakytník, Okurka, Zázvor či Yuzu. Yuzu jako takové přitom ani v tomto případě nechybí v žádném z uvedených sirupů. Tento jihokorejský citrus obsahuje obrovské množství vitaminu C a dalších antioxidantů, které jsou prospěšné lidskému organismu. Sirupy BOHO jsou výtečné se studenou perlivou vodou.

A pokud nejste na limonády či sirupy, osvěžte se perlivou, neperlivou nebo jemně perlivou BOHO vodou. Pochází z Pavlovských vrchů, jejichž vápencové podloží ovlivňuje její chuťový profil, a proto je BOHO voda také perfektním společníkem ke gastronomickým zážitkům.

Všechny nápoje značky BOHO Life jsou vyráběny ze 100% přírodních surovin a jsou bez konzervantů a umělých barviv.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.